Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αύξηση παραγωγής για το Model X

Ελλάδα 0:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αύξηση παραγωγής για το Model X

ΝΕΑ

Αύξηση παραγωγής για το Model X

ΝΕΑ

Ήταν να μην πάρει φόρα η Tesla με το Model X. Το ηλεκτρικό SUV πέρασε από χίλια μύρια κύματα αλλά τελικά, από τη στιγμή που παρουσιάστηκε επίσημα στην τελική του μορφή τον περασμένο Σεπτέμβριο, όλα κυλάνε ρολόι.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Όχι μόνο παραδόθηκαν όλα τα μοντέλα «Founders Series» που αφορούσαν τις προπαραγγελίες που είχαν γίνει πριν καν αποκτήσει «λαμαρίνες και δομή» το εν λόγω μοντέλο αλλά έχουν αρχίσει οι παραδόσεις των μοντέλων «Signature Series» που είναι η πιο ακριβή εκδοχή του.

Κι επειδή η εταιρεία πολυτελών ηλεκτρικών οχημάτων με έδρα στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, είδε πως η ζήτηση διαρκώς αυξάνεται, προχώρησε σε αύξηση και της παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

Ήδη ένα στα δύο μοντέλα της Tesla που «γεννιούνται» είναι Model X, με σχεδόν τετραψήφιο αριθμό μονάδων να βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής κάθε εβδομάδα. Όλα αυτά με το κόστος απόκτησής του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού να είναι λίγο πάνω από τις 130 χιλιάδες δολάρια, με ένα ποσό γύρο στο ένα τρίτο να απαιτείται για να παραγγείλει κανείς το όχημά του.

Το Model X έχει αυτονομία λίγο κάτω από τα 400 χιλιόμετρα…

Tesla-Model-X-official-e640