Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αύξηση ισχύος για το Tesla Model 3

Ελλάδα 4:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αύξηση ισχύος για το Tesla Model 3

ΝΕΑ

Αύξηση ισχύος για το Tesla Model 3

ΝΕΑ

Όπως είχε υποσχεθεί ο ιδρυτής της Tesla, Elon Musk, το νέο Model 3 πλέον κυκλοφορεί με αναβαθμισμένο λογισμικό, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η ισχύς του και φυσικά να βελτιωθούν οι επιδόσεις του.

Advertisement
Advertisement

 

Το βασικό μοντέλο της γκάμας της Tesla διαθέτει το αναβαθμισμένο πρόγραμμα 2019.8.2, που του χαρίζει αύξηση ιπποδύναμης της τάξεως του 5%. Το συγκεκριμένο update εφαρμόζεται σε όλες τις εκδόσεις του Model 3, συμπεριλαμβανομένης και της Long Range RWD και φυσικά χαρίζει βελτιωμένες επιδόσεις. Χαρακτηριστικά, η έκδοση Performance επιτυγχάνει τελική ταχύτητα 260 km/h.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με φωτογραφία που ανέβασε στο Reddit ο χρήστης «22marks» εκτός από το μήνυμα που ενημερώνει τον κάτοχο του Tesla Model 3 ότι το όχημά του έχει δεχθεί αύξηση στην ισχύ του κατά 5%, έχοντας βελτιωμένη επιτάχυνση, τον πληροφορεί πως μπορεί να χρησιμοποιήσει την επιλογή «Summon», μέσω της οποίας το αυτοκίνητο έρχεται να βρει τον κάτοχό του, απλά χρησιμοποιώντας το σύστημα αυτόνομης οδήγησης. Επίσης, δε λείπει η λειτουργία «Sentry» που παρέχει ένα είδος προστασίας σε περίπτωση παραβίασης του εσωτερικού.