Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυξημένη ζήτηση για το νέο Suzuki Jimny

Ελλάδα 19:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυξημένη ζήτηση για το νέο Suzuki Jimny

ΝΕΑ

Αυξημένη ζήτηση για το νέο Suzuki Jimny

ΝΕΑ

Στη Μεγάλη Βρετανία η Suzuki έχει να αντιμετωπίσει έναν «ευχάριστο πονοκέφαλο» μια και το ενδιαφέρον αλλά και η ζήτηση του νέου Jimny έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Advertisement
Advertisement

Του Κωνσταντίνου Μποϊδάνη

Ήδη έχει εκδηλωθεί ζεστό ενδιαφέρον για το νέο Jimny στο site της Βρετανικής αντιπροσωπείας της μάρκας, από περισσότερους των 4,5 χιλιάδων υποψήφιων αγοραστών. Αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα στις παραδόσεις των αυτοκινήτων, μια και για το πρώτο χρόνο διάθεσης ο επικεφαλής της Suzuki στη Βρετανία υπολογίζει πως θα έχει περίπου 1.100 αυτοκίνητα, ενώ για τον επόμενο χρόνο η διαθεσιμότητα των αυτοκινήτων θα αυξηθεί στα 2.000.

Advertisement
Advertisement

Suzuki Jimny New boi 530

Σε καμία περίπτωση δηλαδή δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στη ζήτηση του αυτοκινήτου, το οποίο φαίνεται πως έχει γίνει ήδη μεγάλη επιτυχία για τη Suzuki. Η αλήθεια είναι πως όλοι όσοι το οδήγησαν μέχρι στιγμής, έχουν καλά λόγια να πουν, ενώ καλή είναι και η τιμολογιακή τοποθέτηση του μοντέλου. Στη χώρα μας υπάρχει ένα ανάλογο ζήτημα, με τα πρώτα αυτοκίνητα της ελληνικής αντιπροσωπείας για το 2018 θα είναι περίπου 200 τα οποία έχουν ήδη εξαντληθεί.

Suzuki Jimny New boi 640