Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό το Land Rover Defender είναι ένα όχημα παντός εδάφους

Ελλάδα 12:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό το Land Rover Defender είναι ένα όχημα παντός εδάφους

ΝΕΑ

Αυτό το Land Rover Defender είναι ένα όχημα παντός εδάφους

ΝΕΑ

Όταν τροποποιείς ένα off-roader για να το κάνεις ακόμα πιο… off-roader, συνήθως το αποτέλεσμα είναι κάτι παραμορφωμένο.

Advertisement
Advertisement

Σε μία τέτοια τροποποίηση αποφάσισε να προχωρήσει η Apocalypse Manufacturing, η οποία είναι περισσότερο γνωστή για τα εξάτροχα που δημιουργεί παρά για τα off-roader.

Το τελευταίο της δημιούργημα, είναι αυτό το Land Rover Defender με τεράστια απόσταση από το έδαφος, μεγαλύτερους τροχούς και ελαστικά και πολλές ακόμα τροποποιήσεις.

Το Land Rover Defender 110 έχει πλέον 228 χιλιοστά απόσταση από το έδαφος, χωρίς όμως να πειραχτεί σημαντικά η πνευματική και πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση. Το κιτ που ανασηκώνει το αμάξωμα φαίνεται να έχει διπλασιάσει ουσιαστικά την απόσταση, συγκριτικά με το εργοστασιακό μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Αυτό που κάνει στην πραγματικότητα αυτό το Defender παραμορφωμένο, είναι οι προστατευτικές πλάκες, τα πατάκια για να ανέβεις, η φαρδιά σχάρα και οι μεγαλύτεροι τροχοί. Οι τελευταίοι αποτελούνται από πεντάκτινες ζάντες και λάστιχα παντός εδάφους.

Ωστόσο, όλες αυτές οι τροποποιήσεις αφορούν μόνο το αμάξωμα και τις αναρτήσεις. Κάτω από το καπό παραμένει ο 2λιτρος τετρακύλινδρος με απόδοση 300 ίππους και 400 Nm ροπής, ο οποίος συνεργάζεται αρμονικά με ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο που μεταφέρει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Το παράδειγμα που βρήκαμε διαδικτυακά και σας παρουσιάζουμε πωλείται αυτήν την περίοδο από την αντιπροσωπεία South Florida Jeeps, έχει διανύσει μόλις 5.718 χιλιόμετρα και κοστίζει παρά ένα 100.000 δολάρια.