Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το πρωτότυπο Infiniti Q60 (upd)

Ελλάδα 22:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το πρωτότυπο Infiniti Q60 (upd)

ΝΕΑ

Αυτό είναι το πρωτότυπο Infiniti Q60 (upd)

ΝΕΑ

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί η πρώτη φωτογραφία του εντυπωσιακού Infiniti Q60 που θα κάνει σε μερικές μέρες πρεμιέρα στην έκθεση του Ντιτρόιτ (13 Ιανουαρίου), όμως το NewsAuto.gr εξασφάλισε κι άλλες.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (nima244@gmail.com)

Μετά από μια teaser φωτογραφία που είχε δώσει στην δημοσιότητα η Infiniti πριν από μερικές εβδομάδες, έφτασε η ώρα για να κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο η πρώτη επίσημη που δείχνει το εμπρός εντυπωσιακό τμήμα του αμαξώματος, το οποίο δεν θα απέχει και πολύ από το μοντέλο παραγωγής που θα ακολουθήσει μέσα στο έτος. Η ιαπωνική εταιρία το περιγράφει ως ένα «premium σπορ κουπέ» και δεν υπάρχει κανένας λόγος για να διαφωνήσει κανείς. Εμείς σας παρουσιάζουμε φωτογραφίες τόσο του πίσω μέρους όσο και του εσωτερικού.

Βέβαια, η Infiniti (όπως και η Lexus) στοχεύουν περισσότερο στην αμερικανική αγορά, δίχως να αγνοούν και την ευρωπαϊκή. Χαρακτηριστικό είναι πως το Q60 παραγωγής θα κατασκευάζεται στην Βρετανία, ενώ η παραγωγή θα ξεκινήσει και στο Μεξικό (από το 2017) για να καλυφθεί η ζήτηση στις λοιπές αγορές του κόσμου. Επιστρέφοντας στο concept, η σχεδίαση παραπέμπει στο πρωτότυπο Q80 Inspiration ενώ έχουν υιοθετηθεί στοιχεία και από το Q50 Eau Rouge Concept.

Advertisement
Advertisement

Περισσότερα θα έχουμε να πούμε με την πλήρη επίσημη παρουσίαση από την Infiniti, μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr!