Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το Νο1 ΜΜΕ για το αυτοκίνητο

Ελλάδα 5:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το Νο1 ΜΜΕ για το αυτοκίνητο

ΝΕΑ

Αυτό είναι το Νο1 ΜΜΕ για το αυτοκίνητο

ΝΕΑ

Χρονιά ρεκόρ το 2019 για το newsauto.gr, αφού το Δεκέμβριο 1.900.000 μοναδικοί χρήστες επισκέφθηκαν το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό αυτοκινητικό site της χώρας.

Advertisement
Advertisement


Κατά μέσο όρο την περσινή χρονιά επισκέφθηκαν το newsauto.gr 1.800.000 χρήστες κάθε μήνα, διατηρώντας το έτσι στην πρώτη θέση της προτίμησης των επισκεπτών, με μεγάλη διαφορά από τα επόμενα ειδησεογραφικά αυτοκινητικά site στην Ελλάδα.

Το newsauto.gr πρωτοπορεί στο χώρο του ειδικού τύπου, ενσωματώνοντας όλες τις νέες τεχνολογίες και συστήματα που απαιτεί η ραγδαία αναπτυσσόμενη ψηφιακή εποχή.

Από τις αρχές της προηγούμενης χρονιάς το Νewsauto έχει ενσωματωθεί στο Cloud της Google, επιτρέποντας την ταχύτερη δυνατή πλοήγηση στον επισκέπτη. Επιπλέον αυτού, με την ενημέρωση να στρέφεται όλο και περισσότερο προς τις πλατφόρμες smartphones, tablets κ.ο.κ., το Νewsauto έχει προσαρμόσει τη λειτουργία του ώστε να εξασφαλίσει την πλήρη συμβατότητα ακόμη και με τις νεότερες εκδόσεις των λειτουργικών τους συστημάτων.

Advertisement
Advertisement

Ήδη πολλές εταιρείες-κολοσσοί, όπως η Google και η Microsoft, φιλοξενούν τα άρθρα του Newsauto στις σελίδες τους. Σημαντική είναι η παρουσία του newsauto.gr και στα social media, όπου κατέχει τη No1 θέση μεταξύ όλων των αυτοκινητικών site της χώρας μας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι το newsauto.gr αποτελεί τη Νο1 επιλογή και για τους διαφημιζόμενους.

Στο No1 αυτοκινητικό ΜΜΕ της χώρας μας ο επισκέπτης μπορεί να βρει:

Advertisement

Όλη την αυτοκινητική επικαιρότητα σε Ελλάδα και κόσμο σε πραγματικό χρόνο (Δείτε εδώ)

Τις πρώτες δοκιμές όλων των νέων μοντέλων της αγοράς (Δείτε εδώ)

Advertisement

Μοναδικά αγοραστικά θέματα που τον βοηθούν να επιλέξει το νέο του αυτοκίνητο (Δείτε εδώ)

Αποκλειστικές κατασκοπευτικές εικόνες των νέων αυτοκινήτων που έρχονται (Δείτε εδώ)

Advertisement


Τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμές όλων των αυτοκινήτων που πωλούνται στην ελληνική αγορά (Δείτε εδώ).

Πολλά από τα άρθρα του newsauto, αναμεταδίδονται από εκατοντάδες άλλα sites σε όλη την Ελλάδα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο αυτό που λέει όλη πλέον η αγορά αυτοκινήτου:

Το newsauto διαμορφώνει την αυτοκινητική επικαιρότητα στην Ελλάδα…

  Παράλληλα, το newsauto.gr έχει δημιουργήσει μια σειρά από καινοτόμα ψηφιακά προϊόντα που αυξάνουν τη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με τον χρήστη, όπως το newsauto choice, το newsauto executive, αλλά και το newsauto fleet cars.

 


Ο αριθμός των εκατοντάδων χιλιάδων μοναδικών επισκεπτών για ένα αυτοκινητικό site (χωρίς να έχει το traffic των αγγελιών μεταχειρισμένων κλπ) επισφραγίζει τη μοναδική σχέση εμπιστοσύνης των αναγνωστών προς το newsauto.gr!