Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο VW Golf R

Ελλάδα 17:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το νέο VW Golf R

ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο VW Golf R

ΝΕΑ

Από την πρώτη φωτογραφία της έκδοσης R της 8ης γενιάς του best seller της Volkswagen, έχουμε μια καθαρή εικόνα της κορυφαίας έκδοσης του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Οι μεγαλύτεροι αεραγωγοί και οι πιο ογκώδεις προφυλακτήρες, έρχονται σε συνέχεια της εικόνας που διαμορφώνουν οι ακόμα μεγαλύτερες ζάντες (20 ιντσών) και οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης. Το δυνατότερο Golf της 8ης γενιάς του μοντέλου, είναι αυτό με τον κωδικό «R» και η Volkswagen με αυτό θέλει να επανακάμψει στην κατηγορία των hot hatch, διεκδικώντας την πρωτιά. Ο κινητήρας με τον οποίο θα παρουσιαστεί το Golf R, θα είναι ο γνωστός δίλιτρος τετρακύλινδρος TSI, που για την προκειμένη περίπτωση θα αποδίδει 328 ίππους και 40,1 kgm ροπής.

Advertisement
Advertisement

Με την απόδοση αυτή, η διαδικασία για την επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χιλιόμετρα ανά ώρα, θα είναι υπόθεση 4,3 δευτερολέπτων. Όπως όλα δείχνουν, στο ίδιο μοτίβο με τις υπόλοιπες δυνατές εκδόσεις του μοντέλου, έτσι και με η «R», θα έχει τη «βοήθεια» του mild hybrid συστήματος 48V. Τα φρένα θα έχουν τη μεγαλύτερη διάμετρο που έχει τοποθετηθεί σε Golf, με δίσκους αεριζόμενους εμπρός και πίσω.