Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Suzuki Vitara

Ελλάδα 13:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το νέο Suzuki Vitara

ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Suzuki Vitara

ΝΕΑ

Πλησιάζοντας στο σαλόνι του Παρισιού η ιαπωνική εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του νέου Vitara, καθώς και ένα teaser βίντεο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (nima244@gmail.com)\

Διαψεύδοντας τις φήμες, η Suzuki αποφάσισε τελικά να διατηρήσει την ονομασία “Vitara” για το νέο της SUV, το οποίο θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο σαλόνι του Παρισιού (σηκώνει αυλαία αρχές Οκτωβρίου). Μία γεύση για την σχεδίαση του αμαξώματος μας είχε δώσει το πρωτότυπο iV-4 που είχε παρουσιαστεί πριν από ένα χρόνο στην Φρανκφούρτη.

Και απ’ όσο μπορεί να διακρίνει κανείς, από την πρώτη επίσημη φωτογραφία που έδωσε η Suzuki, έχουν υιοθετηθεί πολλά σχεδιαστικά στοιχεία. Σχετικά με το εσωτερικό αναμένουμε επίσης νέες φωτογραφίες, αλλά εικάζεται πως η γενικότερη σχεδίαση θα παραπέμπει στο μικρότερο SX4 S-Cross.

Advertisement
Advertisement

Από το τελευταίο προέρχεται και το σύστημα “AllGrip” για τις τετρακίνητες εκδόσεις, ενώ η βασική προσθιοκίνητη θα εξοπλίζεται με τον βενζινοκινητήρα των 1,6 lt. Προς το παρόν, η Suzuki δεν έχει ανακοινώσει κανένα άλλο στοιχείο για την γκάμα των κινητήρων της, παρά μόνο ότι όλες οι εκδόσεις θα είναι οικονομικότερες σε κατανάλωση και με μικρότερη εκπομπή CO2.

Μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr για περισσότερες φωτογραφίες και στοιχεία για το νέο Suzuki Vitara αλλά και για όλα τα νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν από τις 2 Οκτωβρίου (press day) στο Παρίσι!