Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Skoda Kodiaq RS

Ελλάδα 10:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το νέο Skoda Kodiaq RS

ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Skoda Kodiaq RS

ΝΕΑ

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή του στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, η Skoda μας αποκαλύπτει την κορυφαία έκδοση του 7θέσιου SUV της, Kodiaq, η οποία ακολουθώντας τα χνάρια των υπολοίπων «καυτών» μοντέλων της τσέχικης φίρμας, φορά το λογότυπο «RS».

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Κύρια γνωρίσματα του ταχύτερου επταθέσιου SUV στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, Kodiaq RS, σε ότι αφορά την αισθητική του αμαξώματος αποτελούν τα φαρδύτερα ελαστικά τοποθετημένα σε ζάντες 20 ιντσών, οι μεγάλες διπλές απολήξεις της εξάτμισης και φυσικά τα ευμεγέθη σήματα «RS».  Παράλληλα δεν λείπουν στοιχεία όπως τα full-LED φωτιστικά σώματα και το σύστημα τετρακίνησης, ενώ για πρώτη φορά σε μοντέλο της Skoda έχει τοποθετηθεί σύστημα μεταβολής της ακουστικής του ήχου, ανάλογο με το πρόγραμμα οδήγησης που έχει επιλέξει ο οδηγός (Dynamic Sound Boost).

2019-skoda-kodiaq-rs-teaser-chariatis-530

Και μιας και μιλάμε για κινητήρα, να αναφέρουμε ότι κάτω από το εμπρός καπό του Skoda Kodiaq RS βρίσκεται τοποθετημένος ένας δίλιτρος twin-turbo πετρελαιοκινητήρας, με απόδοση 240 ίππους και ροπή 51,0 kgm. Η μονάδα ισχύος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG επτά σχέσεων, ενώ μεγαλύτερης διαμέτρου είναι τα φρένα.Τέλος, στο εσωτερικό κυριαρχούν ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και τα μπάκετ καθίσματα με τις κόκκινες ραφές.

Advertisement

2019-skoda-kodiaq-rs-leaked-official-photo (1)-chariatis-640