Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Kia Sorento

Ελλάδα 4:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το νέο Kia Sorento

ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Kia Sorento

ΝΕΑ

Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα του νέου Sorento στην έκθεση της Γενεύης η Kia δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες του νέου μεγάλου της SUV.

Advertisement
Advertisement

Οι επίσημες φωτογραφίες της Kia επιβεβαιώνουν την άποψη που είχαν διαμορφώσει οι έως σήμερα κατασκοπευτικές φωτογραφίες κατά τη διάρκεια των δοκιμών του νέου Sorento. Το μεγάλο SUV της Kia έχει αλλάξει δραστικά την αισθητική προσέγγισή του σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Το εμπρός μέρος έχει αποκτήσει ένα αρκετά πιο δυναμικό ύφος ενώ συνολικά η σιλουέτα έχει αποκτήσει πιο τονισμένες ακμές. Επιπλέον σε αυτό φαίνεται πως έχει μεγαλώσει το μεταξόνιο αλλά με ταυτόχρονη μείωση των εμπρός και πίσω προβόλων. Το εσωτερικό φαίνεται να έχει μια έντονα πολυτελή διάθεση καθώς οι δερμάτινες επενδύσεις συνδυάζονται με έναν εκλεπτυσμένο διάκοσμο. Σαφής είναι και η στροφή σε μια περισσότερο ψηφιοποιημένη εικόνα με πιο βασικά στοιχεία την μεγάλη κεντρική οθόνη αφής 10 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων καθώς και τον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Advertisement
Advertisement

Πέραν των φωτογραφιών η Kia δεν προχώρησε στη δημοσιοποίηση και τεχνικών πληροφοριών σχετικά με το νέο μοντέλο της, κάτι για το οποίο μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη παρουσίαση στις 3 Μαρτίου στη Γενεύη. Πάντως θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως η γκάμα θα διαθέτει και υβριδική έκδοση η οποία πιθανότατα θα συνδυάζει δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα και ένα μικρό ηλεκτροκινητήρα.

 

Advertisement