Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο crossover της Lexus!

Ελλάδα 11:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο crossover της Lexus!

ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο crossover της Lexus!

ΝΕΑ

Τίποτα δεν μένει κρυφό στον κόσμο του αυτοκινήτου και αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά στην περίπτωση του Lexus NX. Το πολυτελές μεσαίο off road μοντέλο θα παρουσιαστεί στις 20 Απριλίου στην έκθεση του Πεκίνου, όμως η πρώτη φωτογραφία διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Όπως μάθαμε, η φωτογραφία προέρχεται από prive παρουσίαση του μοντέλου σε δημοσιογράφους και πελάτες της Lexus και θα δημοσιευτεί αύριο σε γαλλικό περιοδικό. Αποκαλύπτει το πίσω μέρος του αυτοκινήτου με τα ιδιαίτερα φωτιστικά σώματα. Η πινακίδα μας ενημερώνει ότι πρόκειται για την υβριδική έκδοση ΝΧ 300h. Όπως είχε γράψει το NewsAuto.gr από τις 4 Απριλίου, δανείζεται το υβριδικό σύστημα του IS 300h, με βενζινοκινητήρα 2.5 με ηλεκτρικό μοτέρ. Ο κινητήρας εσωτερικής καύσης αποδίδει 181 PS και ο ηλεκτροκινητήρας άλλα 143 PS, με τη συνδυαστική ισχύ να ανέρχεται στα 223 PS.

Στη φωτογραφία του εμπρός μέρους διακρίνουμε τη μεγάλη μάσκα – σήμα κατατεθέν όλων των νέων Lexus, τα φώτα ημέρας LED και τα κυρίως φωτιστικά σώματα, όλα στο πνεύμα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας της μάρκας, όπως τη γνωρίζουμε και από το νέο IS. Οι διαστάσεις του μοντέλου παραγωγής δεν θα διαφοροποιηθούν σημαντικά από αυτές του πρώτοτυπου LF-NX (μήκος 4,64 m και μεταξόνιο 2,7 m).

Advertisement
Advertisement

Μείνετε στη μεγάλη παρέα του NewsAuto.gr, γιατί αναμένονται σύντομα οι επίσημες ανακοινώσεις από τη Lexus.