Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το Ford Bronco Sport

Ελλάδα 22:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το Ford Bronco Sport

ΝΕΑ

Αυτό είναι το Ford Bronco Sport

ΝΕΑ

Οι πρώτες φωτογραφίες από το Ford Bronco Sport (το «mini Bronco») διέρρευσαν στο online forum bronco6G.com. O αντίπαλος του Jeep Renegade αποκαλύφθηκε.

Advertisement
Advertisement

 

Το compact SUV θα ονομαστεί το Bronco Sport, σύμφωνα με το σήμα στο πίσω μέρος του οχήματος, που έχει… τετράγωνο σχήμα. Αυτές οι εικόνες δείχνουν ένα όχημα, που μοιάζει αρκετά με τις εκδόσεις που είδαμε τον Νοέμβριο του 2018. Οι φωτογραφίες, που παρουσιάστηκαν στο bronco6G.com. προέρχονται από την συνάντηση των αντιπροσώπων της Ford του Λας Βέγκας.

Advertisement
Advertisement

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν στο online forum, δείχνουν ένα μικρό τετράγωνο και με  όρθιο σχήμα SUV compact διαστάσεων με εξαερισμό στο μπροστινό φτερό. Έχει μαύρη οροφή και το ύψος αυξάνεται στο πίσω μέρος (kick-up στην γλώσσα της Αμερικής). Το κάτω κομμάτι έχει και αυτό μαύρα τμήματα (φτερά, τροχούς, προφυλακτήρες).

Έχουμε ήδη δει διαρροές εικόνων του μεγαλύτερου Ford Bronco (ανταγωνιστής του Jeep Wrangler) και έχει αρκετές ομοιότητες. Σε σχέση με αυτό το Bronco Sport φαίνεται σχετικά συγκρατημένο, όπως και η σχέση των Jeep Renegade/ Wrangler. Πάντως αυτό το μικρό Ford 4×4 μοιράζεται κάποια στοιχεία με το παλαιότερο μοντέλο, αλλά και με το μεγαλύτερο νέο Bronco. Τα στοιχεία αυτά είναι το σημείο «kick-up» όπου το ύψος αλλάζει πίσω ακριβώς από τις πίσω πόρτες. Επιπλέον και τα δύο οχήματα έχουν κάπως παρόμοια σχέδια προβολέων.

Advertisement

Αυτά είναι τα πρώτα πρωτότυπα χωρίς καμουφλάζ και είναι σημαντικό που βλέπουμε το τελικό σχέδιο. Αυτές οι εικόνες μας δίνουν την πρώτη ματιά σε αυτό, που είναι σχεδόν σίγουρα το τελικό σχέδιο του Ford Bronco Sport.

Κινητήρια δύναμη του Bronco θα είναι ο  twin-turbo Ecoboost των  2,7 λίτρων που είναι 6κύλινδρος σε διάταξη V με 325 ίππους. Ο κινητήρας αυτός στην προκειμένη περίπτωση, θα συνδυάζεται με το 10άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων της εταιρείας. Από την άλλη βέβαια, σε ότι αφορά τις εκδόσεις του αυτοκινήτου, δεν αποκλείεται να δούμε και κάποια από αυτές να λανσάρονται με τον V8- σε κάποια έκδοση που κατά πάσα πιθανότητα θα λέγεται Bronco Raptor.

Advertisement