Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το επερχόμενο Audi A3 sedan

Ελλάδα 11:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το επερχόμενο Audi A3 sedan

ΝΕΑ

Αυτό είναι το επερχόμενο Audi A3 sedan

ΝΕΑ

Εικόνες από τη sedan εκδοχή του επερχόμενου Audi A3 δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο, αποκαλύπτοτας το… πρόσωπο του premium μικρομεσαίου.

Advertisement
Advertisement

Μια ανάσα πριν την αποκάλυψη της νέας γενιά του Α3, το newsauto.gr βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά, “ξεσκεπάζοντας” το premium μικρομεσαίο της γερμανικής εταιρείας. Ωστόσο, ανεξάρτητοι σχεδιαστές έχουν ήδη ξεκινήσει να οραματίζονται τη sedan εκδοχή του μοντέλου, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

Αν και η εν λόγω κατηγορία αυτοκινήτου δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα μας, δεν αποκλείεται να είναι αρκετοί αυτοί που θα αντικρίσουν το μελλοντικό Audi A3 sedan και θα ενθουσιαστούν με την εικόνα του. Αν μπορούμε όμως να κρίνουμε από τις δύο επεξεργασμένες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τη ρώσικη ιστοσελίδα, Kolesa, το Audi A3 του 2021 θα έχει αλλάξει ασθητικά ελάχιστα, ενώ αντλεί έμπνευση από τα μεγαλύτερα νέα αδέρφια του όπως είναι το Α6.

Advertisement
Advertisement

Αναμένεται να βασίζεται σε μια νέα βερσιόν της πλατφόρμας MQB και στην Ευρώπη θα προσφέρεται με κινητήρες από 1.0 έως 1.5 TFSI με ήπιο υβριδικό σύστημα, καθώς και με ισχυρό 2λιτρο κινητήρα που θα αποδίδει από 190 έως και 330 ίππους. Παράλληλα, είναι σίγουρο ότι θα διατίθεται και plug-in υβριδική έκδοση. Από το μέτωπο των diesel, θα έχουμε τον γνώριμο 2λιτρο κινητήρα, ο οποίος δεν θα ξεπερνάει τους 200 ίππους. Όσον αφορά τα γρήγορα S3 sedan και RS3 sedan, θα κυκλοφορήσουν περίπου έναν χρόνο αργότερα με τον 2.5 κινητήρα του τελευταίου να συνεχίσει να αποδίδει 400 ίππους. Δημοσιεύματα θέλουν πως ο 5κύλινδρο turbo κινητήρα θα συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα, ενώ θα φέρει και θύρα φόρτισης της μπαταρίας.