Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το αναβαθμισμένο R1 της Praga Cars

Ελλάδα 5:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το αναβαθμισμένο R1 της Praga Cars

ΝΕΑ

Αυτό είναι το αναβαθμισμένο R1 της Praga Cars

ΝΕΑ

Η τσέχικη Praga παρουσίασε τη νέα έκδοση του μονοθέσιου πρωτότυπου αγωνιστικού της R1 που πλέον θα είναι διαθέσιμο για αγωνιστική χρήση και στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία ανακοίνωσε την Praga Racing ANZ ως τον πρώτο επίσημο αντιπρόσωπό της στις δύο αγορές και θα έχει αποκλειστικά δικαιώματα εκπροσώπησης της Praga και του R1.

Η Praga Razing ANZ θα διευθύνεται από τον Nik Manukyan, ιδιοκτήτη της Euro MotorSport, κορυφαίου εμπόρου στην Αυστραλία με ειδίκευση στα πολυτελή αυτοκίνητα, στα υψηλών επιδόσεων και τα αγωνιστικά. Η αυστραλιανή εταιρεία θα παραδώσει σύντομα τα δύο πρώτα R1, με τα οποία θέλει να προωθήσει μια εθνική σειρά αγώνων που αναμένεται να ξεκινήσει από τις αρχές του 2022.

Advertisement
Advertisement

Θα προσφέρει επίσης εκτός της αγοράς, service και υποστήριξη για όλους τους λάτρεις που θέλουν να αγωνιστούν με τα αυτοκίνητα της Praga. «Είμαι πολύ χαρούμενος που η Praga Racing ANZ εντάχθηκε σε αυτήν την αρχική ομάδα συνεργατών της Praga Racing», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Praga Cars, Tomas Kasparek. Η Praga Cars προσπαθεί να επεκταθεί σε νέες αγορές πέρα ​​από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία και θέλει να δημιουργήσει νέες συνεργασίες στην Αφρική, την Ασία, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

Το Praga R1 σχεδιάστηκε ως αγωνιστικό της LMP κατηγορίας και διαθέτει τετρακύλινδρο κινητήρα με χωρητικότητα 2,0 λίτρων, που αποδίδει ισχύ 365 ίππων και μέγιστη τιμή ροπής 41,8 kgm. Παρόλο που τα δεδομένα αυτά μπορεί να μην φαίνονται ακραία, οι επιδόσεις που προσφέρει το αυτοκίνητο είναι εξαιρετικές, μια και ζυγίζει μόλις 600 κιλά.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Video: H Praga της… Σλοβακίας
Asian Le Mans Series 2021: Πήρε τον τίτλο της LMP2 Am o Λασκαράτος (vid)
Porsche 911 Turbo S και Ferrari 488 Pista: Μάχη γιγάντων (+video)

Advertisement

 

 

 

Advertisement