Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το άγριο βλέμμα της νέας BMW σειράς 4

Ελλάδα 1:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το άγριο βλέμμα της νέας BMW σειράς 4

ΝΕΑ

Αυτό είναι το άγριο βλέμμα της νέας BMW σειράς 4

ΝΕΑ

Δύο νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες της BMW Σειράς 4 του 2021, συμπεριλαμβανομένου και του εντυπωσιακού μπροστινού άκρου της, εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο. Χαράς ευαγγέλια για τους πιστούς της βαυαρικής φίρμας.

Advertisement
Advertisement

 

Πρώτα βρήκαμε την εικόνα στη σελίδα του Evolve Automotive στο Facebook, αλλά στη συνέχεια ανακαλύψαμε μια αντίστοιχη υψηλότερης ανάλυσης μαζί με μια υπερσύγχρονη οπίσθια όψη στα γερμανικά carforums. Οι εικόνες δείχνουν μια νέα σειράς 4 Series Coupe ή Convertible. Ανεξάρτητα από το τι είναι, το μοντέλο διαθέτει μια τεράστια μάσκα διπλών νεφρών, η οποία μοιάζει με αυτή που χρησιμοποιήθηκε στο Concept 4. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες λεπτές διαφορές καθώς η μάσκα του αυτοκινήτου διαθέτει μαύρο ή κεντρικό διαχωριστικό χρώμα και διαφορετικό μοτίβο στη γρίλια – που σε αυτή την εικόνα το κάνει να μοιάζει με μια γιγαντιαία εκδοχή της λεγόμενης μάσκας Tiger της Kia.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από τη μάσκα, πολλά άλλα στοιχεία σχεδίασης ευθυγραμμίζονται με το Concept 4. Η κεντρική εισαγωγή αέρα σχήματος V και οι προβολείς διαθέτουν παρόμοιο στυλ. Το τεράστιο μπροστινό κομμάτι δεν δείχνει περίεργο σε αυτό το σημείο, καθώς έχει αποτυπωθεί πολλές φορές. Είναι τόσο γνωστό που η Mercedes “έκαψε” τη BMW στο τελευταίο Halloween. Αφήνοντας κατά μέρος τη μάσκα, η σειρά 4 θα ακολουθήσει τα βήματα της σειράς 3 και θα προσφερθεί με μια ποικιλία διαφορετικών κινητήρων. Κατά το λανσάρισμα, αναμένουμε την 430i με υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο 2.0 λίτρων βενζινοκινητήρα 259 ίππων και ροπή 400 Nm. Η M440i θα διαθέτει υπερτροφοδοτούμενο εξακύλινδρο κινητήρα 3,0 λίτρων με 387 ίππους και ροπή 500 Nm. Αργότερα, θα κυκλοφορήσει και η ολοκαίνουργια M4 με κινητήρα TwinPower Turbo 3.0 λίτρων 480 ίππων και ροπή 599 Nm. Οι απαιτητικοί πελάτες που αναζητούν περισσότερη ισχύ θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν έκδοση Competition με ισχύ 510 ίππους και ροπή 599 Nm.