Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το Audi S7 του 2019

Ελλάδα 3:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το Audi S7 του 2019

ΝΕΑ

Αυτό είναι το Audi S7 του 2019

ΝΕΑ

Ο φακός «συνέλαβε» δύο καινούργια Audi S7 να κάνουν γρήγορη διαδρομή στο τελευταίο στάδιο της εξέλιξής τους πριν την επίσημη πρεμιέρα τους το 2019.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Το ολοκαίνουργιο Audi A7 έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό το ντεμπούτο του στην Ευρωπαϊκή αγορά και οι fans της Γερμανικής μάρκας, αδημονούν να δουν και τις δυνατότερες εκδόσεις του πολυτελούς μοντέλου. Το νέο S7 με τουλάχιστον 450 ίππους, εθεάθη στο τελευταίο στάδιο δοκιμών του σε απαιτητική διαδρομή και μάλιστα με «ζευγάρι» με το οποίο κινούνταν αρκετά γρήγορα.

Advertisement
Advertisement

Audi S7 boi 530

Δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως οι διαφορές στην εμφάνιση μεταξύ του Α7 και του S7 είναι μικρές, μια και είναι μια συνηθισμένη τακτική αυτή για τα μοντέλα της Audi. Στη δυνατότερη –έως την εμφάνιση του RS7- έκδοση του μοντέλου, διακρίνονται οι διαφορετικές ζάντες ελαφρού κράματος αλλά και η αλλαγμένη διαμόρφωση του πίσω προφυλακτήρα που έχει ενσωματωμένο πολύ διακριτικά το διαχύτη και τις 4 απολήξεις της εξάτμισης. Η επίσημη αποκάλυψη του S7 αναμένεται το ερχόμενο Φθινόπωρο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Audi S7 boi 640