Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή είναι η εντυπωσιακή BMW X2

Ελλάδα 13:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτή είναι η εντυπωσιακή BMW X2

ΝΕΑ

Αυτή είναι η εντυπωσιακή BMW X2

ΝΕΑ

Φαίνεται πως η BMW ανταποκρίθηκε και μάλιστα με το παραπάνω στις προσδοκίες σχετικά με την X2, καθώς τουλάχιστον στην πρωτότυπη μορφή της, αποτελεί ένα εντυπωσιακό crossover.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν στο περιθώριο της ημέρας Τύπου του Διεθνούς Σαλονιού Αυτοκινήτου του Παρισιού και φυσικά έχουμε να κάνουμε με παγκόσμια πρεμιέρα. Πρόκειται για ένα σπορ 5θυρο crossover ου αναμένεται να μπει στη γραμμή παραγωγής στα τέλη του 2017 ή τις αρχές του 2018.

Μπορεί η έκδοση παραγωγής να είναι πιο… γήινη αλλά δεν μπορούμε παρά να σταθούμε στην επιθετική σχεδίαση της πρωτότυπης X2. Με τη χαρακτηριστική γρίλια να δεσπόζει στο εμπρός μέρος, με τους μεγάλους αεραγωγούς και τα λεπτά φωτιστικά σώματα laser lights να συνεπικουρούν στη δημιουργία ενός εντυπωσιακού «προσώπου».

Advertisement
Advertisement

BMW-X2-official-c640

Ξεχωριστό είναι και το πίσω μέρος, με επίσης ιδιαίτερα και λεπτά φωτιστικά σώματα, σπόιλερ και δύο μεγάλες απολήξεις της εξάτμισης σε κάθε άκρο. Κοιτώντας από το πλάι, είναι χαρακτηριστική η κλίση του παρμπρίζ αλλά και η απουσία λαβών στις θύρες ενώ η πρωτότυπη X2 πατάει σε τροχούς 21 ιντσών.

BMW-X2-official-d640

Advertisement

Ενδεικτική είναι η δήλωση του αντιπροέδρου σχεδιασμού της βαυαρικής μάρκας, Adrian van Hooydonk: «Είναι ένα μοντέλο για ενεργούς ανθρώπους που αναζητούν ισορροπία ανάμεσα σε απόλαυση και την πρακτικότητα. Αυτό το πρωτότυπο επιδεικνύει το νέο και συναρπαστικό πρόσωπο της μάρκας».

Όταν θα μπει στη γραμμή παραγωγής, θα είναι το έκτο μέλος της οικογένειας των SUV της BMW.

Advertisement

BMW-X2-official-b640