Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτές είναι γυναίκες (+video)

Ελλάδα 23:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτές είναι γυναίκες (+video)

ΝΕΑ

Αυτές είναι γυναίκες (+video)

ΝΕΑ

Μία έκπληξη, με δώρο μία Corvette ή πόσο εύκολα μία γυναίκα με τον κατάλληλο τρόπο μπορεί να ρίξει έναν άντρα στα… γόνατα. Διαβάστε κυρίες και δείτε πόσο εύκολα μας κάνετε κομμάτια με ένα ζευγάρι κλειδιά.

Advertisement
Advertisement

 

Βρήκαμε το video αυτό από την σελίδα του Ed Bassmaster στο Facebook. Το video παρουσιάζει ένα ζευγάρι όπου η σύζυγος κάνει δώρο έκπληξη μία Corvette για την ημέρα του πατέρα και ο γιος τους, κινηματογραφεί τις αντιδράσεις. Φυσικά ο άνδρας λυγίζει (παραδεχτείτε το όλοι θα λυγίζαμε με ένα τέτοιο δώρο). Χαρακτηριστική είναι η στιγμή όπου αν και συγκινημένος ο σύζυγος έχει τις αμφιβολίες του και ρωτά αν το αυτοκίνητο είναι νοικιασμένο (και η χαρά είναι παροδική). Δεν έχει σημασία που η (καινούργια με τα αυτοκόλλητα της αντιπροσωπείας Vette) είναι το προηγούμενο μοντέλο και όχι η κεντρομήχανη. Η χειρονομία μετράει και στην περίπτωση της ιστορίας μας και με το παραπάνω.

Advertisement
Advertisement

Το video έστειλε η οικογένεια στον Ed Bassmaster (το κανονικό όνομα του YouTuber είναι Edwin Rodriguez). Ο Bassmaster κάνει φάρσες τις οποίες κινηματογραφεί ή προβάλλει video με ανθρώπους σε… δύσκολη θέση στην εκπομπή: «The Ed Bassmaster Show».Ο Bassmaster ξεκίνησε να postάρει video το 2006, αλλά η επιτυχία ήρθε το 2015 όταν έφτιαξε ένα video με τον επίσης YouTuber Jesse Wellens.

Advertisement

Αγαπημένη μου τα γενέθλια μου γνωρίζεις πότε είναι και θα ήθελα να παραδειγματιστείς από αυτό το video και να κάνεις μία αντίστοιχη κίνηση. Ευχαριστώ πολύ.

Advertisement