Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε τα νέα αυτοκίνητα που πήρε το Λιμενικό

Ελλάδα 14:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε τα νέα αυτοκίνητα που πήρε το Λιμενικό

ΝΕΑ

Δείτε τα νέα αυτοκίνητα που πήρε το Λιμενικό

ΝΕΑ

Ανέλαβαν υπηρεσία στο Λιμενικό Σώμα, τα πρώτα περιπολικά Nissan Navara pick up,πρόκειται για τα διπλοκάμπινα με τους 160 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Στην άμεση ενίσχυση  του Λιμενικού Σώματος με  54 περιπολικά οχήματα του ελαφρού ανοιχτού φορτηγού (Pick-Up) Nissan Navara προχώρησε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, υπογράφοντας προ μηνών σχετική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία, Nissan -Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Η προμήθεια προέκυψε μετά από δημόσιο διαγωνισμό ανοιχτής διαδικασίας και διεθνούς συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτά είναι τα νέα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.

Advertisement
Advertisement

Η συγκεκριμένη αγορά των 54 περιπολικών NAVARA, συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς  και από Εθνικούς Πόρους. Στην τελετή ένταξης, παρέστη σύσσωμη η ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, προεξάρχοντος του Υπουργού, κυρίου Ιωάννη Πλακιωτάκη, καθώς και η ανώτατη ηγεσία του Λιμενικού Σώματος. Από την πλευρά της Nissan -Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, παρέστη ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κύριος Τάκης Θεοχαράκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Video: Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. σε αγώνα δρόμου για σώσει ένα παιδί

Τα συγκεκριμένα οχήματα, με δυνατότητές τους, έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα από τη Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το δύσκολο και απαιτητικό επιχειρησιακό έργο  του Λιμενικού Σώματος.

Advertisement