Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτά είναι τα αυτοκίνητα της βασιλικής οικογένειας

Ελλάδα 21:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτά είναι τα αυτοκίνητα της βασιλικής οικογένειας

ΝΕΑ

Αυτά είναι τα αυτοκίνητα της βασιλικής οικογένειας

ΝΕΑ

Η ζωή της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας ιντριγκάρει πάντα τους λάτρεις του life style. Στο συγκεκριμένο άρθρο σας παρουσιάζουμε τη ζωή τους στους «τέσσερις τροχούς».

Advertisement
Advertisement

Οι δημόσιες εμφανίσεις των γαλαζοαίματων του Ηνωμένου Βασιλείου συγκεντρώνουν πάντα τα φλας των παπαράτσι, ο φακός των οποίων μας πληροφορεί ακόμη και για τα πιο απίθανα πράγματα της ζωής τους. Παραδοσιακά, τα μέλη της οικογένειας φροντίζουν να κυκλοφορούν με μεγάλη προσωπική ασφάλεια μη κρύβοντας την αδυναμία τους στα ακριβά αυτοκίνητα. Φυσικά, η πλειοψηφία των αυτοκινήτων που κινούνται αφορούν αγγλικές φίρμες, αλλά παρ’ όλα αυτά από τη λίστα των οχημάτων τους διακρίνουμε και μια μικρή αδυναμία σε ένα γερμανικό brand. Εξέχουσα θέση στις εμφανίσεις του ζεύγους William-Kate έχουν τα SUV οχήματα Land Rover-Range Rover, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η αδυναμία τους είναι ένα Discovery. Παράλληλα, η Kate μετακινεί τα παιδιά της με Αudi RS 6 Avant. Τονίζουμε πως πριγκίπισσα Kate είχε στην κατοχή Audi πολλά χρόνια πριν το γάμο της με τον William.


O Harry και η Meghan, μέχρι και πριν την αποχώρησή τους από το παλάτι, χρησιμοποιούσαν ως επί το πλείστον ένα μαύρο Range Rover. Βέβαια, από τις VIP βόλτες του «μικρού» αδερφού δεν έχουν λείψει ορισμένα από τα μοντέλα της Audi, όπως το RS 7 Sportback, Q7 και το RS 6 Avant.  Σε όλο αυτό το σκηνικό, ο μεγαλύτερος σε ηλικία Κάρολος δεν έχασε την ευκαιρία να κυκλοφορήσει αρκετές φορές δημόσια με τη νέα ηλεκτρική Jaguar I-pace.

Advertisement
Advertisement