Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Άφησε υπονοούμενα ο Clarkson

Ελλάδα 2:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άφησε υπονοούμενα ο Clarkson

ΝΕΑ

Άφησε υπονοούμενα ο Clarkson

ΝΕΑ

Τα εκατομμύρια των πιστών τηλεθεατών του αυτοκινητικού τηλεοπτικού σόου Top Gear παρακολουθούν στενά την κόντρα του Jeremy Clarkson με το BBC.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Μετά την επίθεση του ιδιόρρυθμου Βρετανού στον παραγωγό της εκπομπής Oisin Tymon και την απομάκρυνσή του από το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο (διαβάστε περισσότερα εδώ), εμφανίστηκαν φήμες που τον ήθελαν να συνεχίζει τα… δικά του, μέσω livestreaming, στο Netflix.

Σε εμφάνισή του στη δημοπρασία για φιλανθρωπικούς σκοπούς (Chipping Norton Lido), ο 54χρονος όχι μόνο άφησε το ενδεχόμενο να επιστρέψει μπροστά στους δέκτες μας αλλά χρησιμοποιώντας πρώτο πληθυντικό, ουσιαστικά προανήγγειλε αποχώρηση και των συμπαρουσιαστών του, James May και Richard Hammond.

Advertisement
Advertisement

«Σας ευχαριστώ που ήρθατε να δείτε έναν… άνεργο. Όπως θα ξέρετε, υπήρχε ένα πρόγραμμα που λεγόταν Top Gear. Προβαλλόταν από το BBC. Μπορεί και να επιστρέψουμε, σε κάποια άλλη τηλεοπτική στέγη. Μπορεί και όχι. Ποιος ξέρει;», ήταν τα αινιγματικά λόγια του Clarkson.

Στο μεταξύ, “πυρετός” διαβουλεύσεων επικρατεί στο Top Gear, το οποίο απασχολεί περισσότερο απο κάθε άλλο τηλεοπτικό προϊόν την διεύθυνση του BBC. Ο φόβος μην γκρεμιστεί ένα τόσο πετυχημένο προϊόν, απο την αποχώρηση του βασικού παρουσιαστή του, είναι ορατός στα μάτια των ανθρώπων του Βρετανικού δικτύου, οι οποίοι ψάχνουν απεγνωσμένα τον αντικαταστάτη του…

 

Advertisement