Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αφιέρωμα Τράπεζες – BMW Group Financial Services

Ελλάδα 19:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αφιέρωμα Τράπεζες – BMW Group Financial Services

ΝΕΑ

Αφιέρωμα Τράπεζες – BMW Group Financial Services

ΝΕΑ

Η BMW Group Financial Services είναι η τράπεζα του BMW Group η οποία έχει ως αποκλειστική αποστολή να διευκολύνει όσους επιθυμούν ένα αυτοκίνητο BMW ή ΜΙΝΙ ή ακόμη μια Μοτοσικλέτα BMW μέσα από ευέλικτα προγράμματα χρηματοδότησης ή μίσθωσης.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για έναν οργανισμό με παρουσία σε 60 χώρες, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2006. Με περισσότερους από 30.000 πελάτες, η BMW Financial Services έχει πλέον καθιερωθεί στην αγορά αυτοκινήτου, χάρη σε δύο λόγους:

– τις λύσεις χρηματοδότησης ειδικά διαμορφωμένες για την απόκτηση αυτοκινήτου
– την εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου με επίκεντρο τον πελάτη.

Advertisement
Advertisement

Χρηματοδότηση one-stop-shop
Τα τελευταία χρόνια τα εξαιρετικά ευέλικτα προγράμματα BMW ALL INCLUSIVE, ALL IN MINI και ELECTRIFIED ALL INCLUSIVE που συνδυάζουν χρηματοδότηση με επιπρόσθετες υπηρεσίες (Ασφάλιση, επέκταση εγγύησης, service, προστασία δανείου) κερδίζουν στις προτιμήσεις των ενδιαφερόμενων αγοραστών καθώς προσφέρονται με προνομιακούς όρους.

Έτσι, ο πελάτης της BMW Group Financial Services μπορεί να αποκτήσει το αυτοκίνητο που επιθυμεί με χαμηλή προκαταβολή και προνομιακό επιτόκιο. Ταυτόχρονα, διευκολύνεται στον προγραμματισμό των αναγκών του καθώς πληρώνει μηνιαία, μαζί με τη χρηματοδότησή του και την ασφάλιση του οχήματός του και μάλιστα άτοκα.

Επιπλέον, χάρη σε αυτό τον «έξυπνο» τρόπο χρηματοδότησης, έχει την δυνατότητα να αφήσει για το τέλος μία μεγάλη δόση και να αποφασίσει στη λήξη του συμβολαίου του αν θέλει να εξοφλήσει το πρόγραμμά του, να αναχρηματοδοτήσει την τελευταία δόση, να επιστρέψει το συμβατικό ή ηλεκτρικό του αυτοκίνητο χωρίς άλλη υποχρέωση, ή ακόμα να ανταλλάξει το μεταχειρισμένο του όχημα με ένα νέο μοντέλο.

Advertisement

Μίσθωση απευθείας από το BMW Group
Όσοι επιθυμούν leasing οχήματος με ελκυστικό μίσθωμα σε συνδυασμό με άριστη εξυπηρέτηση, μπορούν να επωφεληθούν από τα εξειδικευμένα προγράμματα μίσθωσης του BMW Group που διαθέτει και Υποκατάστημα Μίσθωσης.

Advertisement

Ο πελάτης καθορίζει τη διάρκεια μίσθωσης και τα χιλιόμετρα χρήσης και εξασφαλίζει την ξεγνοιασιά των υπηρεσιών BMW όπως:

– Ολοκληρωμένο πρόγραμμα συντήρησης και επισκευών με Γνήσια Ανταλλακτικά, αποκλειστικά στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών του BMW Group Hellas
– Πλήρη ασφαλιστική κάλυψη (μικτή ασφάλεια) για όλη τη διάρκεια της μίσθωσης
– 24ωρη οδική βοήθεια, αντικατάσταση οχήματος για όσο διάστημα χρειαστεί, σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος
– Αντικατάσταση ελαστικών σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή αποκλειστικά στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών

Advertisement

Προσωπική και ψηφιακή εξυπηρέτηση με διακρίσεις
Η άριστη εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη ξεχωριστά είναι στο επίκεντρο των λειτουργιών της BMW Group Financial Services, η οποία μάλιστα τα τελευταία χρόνια έχει βραβευθεί με σημαντικές διακρίσεις από το Εθνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης πελατών για το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών της. Ειδικά μέσα στις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε, η εν λόγω τράπεζα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοπιστία, ταχύτητα, ψηφιοποίηση και ασφάλεια των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Έτσι, ο πελάτης BMW, MINI ή BMW Motorrad μπορεί να επιλέξει από τα παρεχόμενα κανάλια εξυπηρέτησης αυτό που κάθε φορά ταιριάζει καλύτερα στις δικές του ανάγκες, δηλαδή μπορεί να εξυπηρετηθεί είτε μέσα από το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW Group είτε από τους εξειδικευμένους συμβούλους τηλεφωνικής εξυπηρέτησης της BMW Financial Services είτε και μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα πελατών www.mybmwbank.gr η οποία είναι διαθέσιμη και ως εφαρμογή για συσκευές iOS και Android.