Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αφιέρωμα After Sales- Citroen

Ελλάδα 15:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αφιέρωμα After Sales- Citroen

ΝΕΑ

Αφιέρωμα After Sales- Citroen

ΝΕΑ

Η Citroen σας προσφέρει υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν να φροντίσετε το αυτοκίνητό σας, προκειμένου να διατηρήσει τις επιδόσεις του, ακόμη και μετά από πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα.

Advertisement
Advertisement

Η τακτική συντήρηση του Citroen σας αποτελεί αρχή για ασφαλή και απολαυστική οδήγηση. Με την υπηρεσία Online Ραντεβού της Citroën, μπορείτε να προγραμματίσετε την τακτική συντήρηση, την επισκευή του μοντέλου Citroen σας ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία After Sales επιθυμείτε. Διατηρήστε την ασφάλεια, την απόδοση και την άνεση του οχήματός σας σε υψηλό επίπεδο. Προγραμματίστε τώρα ένα Online Ραντεβού σε έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Citroen μέσω του υπολογιστή, του tablet ή του smartphone σας και επωφεληθείτε από μοναδικά προνόμια (Δείτε την υπηρεσία εδώ).

Advertisement
Advertisement

Citroen Economy Service
Το Economy Service είναι ένα προνομιακό πρόγραμμα συντήρησης, το όποιο μέσω του Δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών, δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους αυτοκινήτων Citroën πενταετίας και άνω να διατηρήσουν σε άριστη κατάσταση το αυτοκίνητο τους με εξαιρετικά χαμηλό κόστος. Για αυτοκίνητα Citroën ηλικίας 5+ ετών το πρόγραμμα Economy Service προσφέρει την αντικατάσταση μιας σειράς αναλωσίμων ανταλλακτικών απαραίτητα για την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου, όπως:

Λάδια 10W40 ή 5W30,
Φίλτρο λαδιού
Φίλτρο αέρος
Φίλτρο καμπίνας
Φίλτρο βενζίνης (σε όσα μοντέλα διαθέτουν)
Μπουζί
Λεπτομερή Τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου με μόλις 125€ (η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ, εργασία και ανταλλακτικά).

Advertisement

Έξτρα παροχές για κάθε περίπτωση

Φανοποιία Express: Τυχόν μικρές λακκούβες ή γρατσουνιές στο αμάξωμα του αυτοκινήτου σας μπορούν να επισκευαστούν από τους ειδικούς μας σε λιγότερο από 24 ώρες. Για να επιδιορθώσετε τα μικροτρακαρίσματα και να επαναφέρετε το αυτοκίνητό σας στην αρχική του κατάσταση, προτείνουμε λύσεις με ελκυστική τιμή σε φανοποιία/βαφή που θα κάνει το αυτοκίνητό σας να φαίνεται σαν καινούριο.

Advertisement

Επισκευές κρυστάλλων: Για την άνεση και την ασφάλειά σας, οι ειδικοί μας επισκευάζουν τη ζημιά ώστε να βεβαιωθείτε ότι παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας παραμένει ακέραιο και διαφανές. Μια τέτοια ζημιά σε λάθος θέση μπορεί να παρεμποδίσει την ορατότητα. Επίσης, αυξάνει την ευπάθεια του παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας, πράγμα που θα μπορούσε να το κάνει να διαλυθεί με το παραμικρό χτύπημα. Οι τεχνικοί της Citroen χρησιμοποιούν ένα ειδικό υλικό ρητίνης για την επισκευή της ζημιάς. Μόλις γυαλιστεί, το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας είναι πάλι σαν καινούργιο.

Έλεγχος κλιματισμού: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα κλιματισμού σας με διαφορετικούς τρόπους σε διαφορετικές εποχές του έτους. Για βέλτιστη άνεση και ασφάλεια, το σύστημα σας χρειάζεται τακτική συντήρηση. Οι τεχνικοί της εταιρείας πραγματοποιούν οκτώ ειδικούς ελέγχους στο σύστημα κλιματισμού σας για να εξασφαλίσουν ότι είναι σε τέλεια κατάσταση λειτουργίας, ο αέρας φιλτράρεται σωστά, και ότι το ξεθάμπωμα των τζαμιών λειτουργεί σωστά.

Δωρεάν έλεγχος οχήματος: Όταν το αυτοκίνητό σας πρόκειται να περάσει μια προγραμματισμένη συντήρηση, οι άνθρωποι της Citroen μπορούν να πραγματοποιήσουν δωρεάν check-up και να σας ενημερώσουν αναλυτικά για την κατάσταση του οχήματός σας.

Advertisement

Δείτε εδώ το επίσημο δίκτυο της Citroen