Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αφιέρωμα After Sales – BMW

Ελλάδα 10:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αφιέρωμα After Sales – BMW

ΝΕΑ

Αφιέρωμα After Sales – BMW

ΝΕΑ

Με γνώμονα τις ανάγκες των κατόχων μοντέλων της BMW και μετά την αγορά τους, η βαυαρική εταιρεία δημιούργησε το «Μy BMW Service», που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα σημαντικών υπηρεσιών.

Advertisement
Advertisement

Ο προγραμματισμός ραντεβού online, η σύνδεση της BMW σας με την εφαρμογή BMW Connected και η ανάλυση των εργασιών συντήρησης/επισκευής χωρίς άμεση επαφή, χρησιμοποιώντας το BMW Smart Video Communication είναι κάποιες από τις πολλές διαθέσιμες επιλογές.

Επιλογές που δίνονται ψηφιακά και είναι ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, καθώς η διασφάλιση της υγείας σας παραμένει η πρώτη προτεραιότητά της γερμανικής εταιρείας. Έξυπνες και καινοτόμες, οι υπηρεσίες που προσφέρονται online μέσω του My BMW Service κάνουν την καθημερινή σας ζωή ευκολότερη, προσαρμόζονται στις ανάγκες σας και είναι δίπλα σας κάθε στιγμή. Ας τα δούμε όμως αναλυτικότερα.

BMW-Service-c1000x600

Advertisement
Advertisement

BMW Online Appointment
Τα ραντεβού σας μπορούν να γίνουν πιο βολικά από ποτέ: Με την εφαρμογή του Online Appointment της BMW, μπορείτε τώρα να προγραμματίσετε το επόμενο ραντεβού όλο το εικοσιτετράωρο, στην ιστοσελίδα του Εξουσιοδοτημένου Επισκευαστή BMW της επιλογής σας, με λίγα μόνο κλικ – όσο το δυνατόν γρηγορότερα και βάσει του δικού σας προγράμματος.

BMW Connected App
Με το BMW Connected app, μπορείτε να μείνετε συνδεδεμένοι με το αυτοκίνητό σας, ακόμα και όταν δεν οδηγείτε την BMW σας. Η εφαρμογή σχεδιάζει ταξίδια/διαδρομές, λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα κατάσταση της κυκλοφορίας και εφιστά την προσοχή σας ώστε να φύγετε εγκαίρως. Σας βοηθά σε περίπτωση βλάβης, σας υπενθυμίζει να κλείσετε ραντεβού για το επόμενο service και διαθέτει πολλές ακόμα επιλογές.

BMW Smart Video Communication
Χάρη στο BMW Smart Video Communication, το καινοτόμο σύστημα αποστολής βίντεο, μπορείτε να δείτε, εφόσον απαιτείται, τους ελέγχους που πραγματοποιούνται στο αυτοκίνητό σας από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας. Ενώ η BMW σας είναι στο συνεργείο, θα λάβετε ένα βίντεο, μέσω sms ή email, που έχει καταγραφεί εκείνη τη στιγμή. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, μπορείτε να δείτε με τα μάτια σας ποιες επισκευές / συντηρήσεις είναι απαραίτητες. Συνημμένη θα βρείτε επίσης, μια λεπτομερή πρόταση όλων των συνιστώμενων επισκευών / συντηρήσεων που μπορείτε να συζητήσετε με τους εξειδικευμένους τεχνικούς ή να τις αποδεχτείτε μέσω ενός κλικ.

Advertisement

Επιπρόσθετα, επειδή η BMW θέλει να εξασφαλίσει στους πελάτες της ποιοτικό service, στη σωστή τιμή όσα χρόνια κι αν περάσουν, δημιούργησε το BMW Value Service, ένα μόνιμο και πρωτοποριακό πρόγραμμα συντήρησης.

Advertisement

Τα πακέτα Value Service περιλαμβάνουν εργασία, Γνήσια Ανταλλακτικά, που συνοδεύονται από διετή εγγύηση, Γνήσια Λιπαντικά BMW και ΦΠΑ 24%. Το αποτέλεσμα; Κορυφαία ποιότητα σε απίστευτη τιμή. Δείτε περισσότερα σχετικά, πατώντας εδώ.