Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ABT Audi R8 της Signal Design

Ελλάδα 4:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ABT Audi R8 της Signal Design

ΝΕΑ

Το ABT Audi R8 της Signal Design

ΝΕΑ

Έχει γίνει πλέον κοινή πρακτική για τις αυτοκινητοβιομηχανίες να δημιουργούν art αυτοκίνητα. Οι BMW και Porsche το κάνουν εδώ και χρόνια, αλλά δεν είναι πια οι μόνοι. Το ειδικό R8 που βλέπετε εδώ δεν είναι έργο της Audi. Στην πραγματικότητα ήταν προτού ανατεθεί από την ABT Sportsline στις σχεδιαστικές εμπνεύσεις της SIGNAL Design.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Παρά το ειδικό μοτίβο που επικρατεί, το supercar υιοθετεί ένα παράξενο σύνθημα: «Η καλόγρια συναντά την ABT», με την ABT να προβάρει ως «ηγούμενος». “Είναι αυτονόητο ότι το σπορ αυτοκίνητο έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει, που θα μπορούσε εύκολα να οδηγήσει τους λάτρεις των αυτοκινήτων σε πειρασμό”, εξηγεί ο βελτιωτικός οίκος. Η ABT θα παρουσιάσει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο τέχνης στη Λίμνη Γουόρθ, στην Αυστρία, μεταξύ 9 και 12 Μαΐου, παράλληλα με τα RS4-R και RS5-R. Και τα δύο μοντέλα συμπαγούς επιδόσεων εξαιρετικής απόδοσης αποδίδουν 530 ίππους και 690 Nm ροπής μέσω ενός ρυθμισμένου κινητήρα 2,9-λίτρων V6.

Οι 80 ίπποι και τα 90 Nm ροπής προσφέρονται παράλληλα με άλλες βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένης της σπορ ανάρτησης και των διαφόρων αεροδυναμικών εξαρτημάτων στο αμάξωμα. Το RS4-R πατά σε τροχούς 20 ιντσών ενώ το RS5-R σε αντίστοιχους 21 ιντσών με ελαστικά 275/25. Στην καμπίνα, τα RS4-R και RS5-R διαθέτουν σπορ δερμάτινα καθίσματα με επενδύσεις και από ανθρακονήματα, παρέα με άλλες αναβαθμίσεις.

Advertisement
Advertisement

Audi-R8-Signal-Design-tsiro-530