Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

7θέσιο SUV από την Subaru

Ελλάδα 19:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

7θέσιο SUV από την Subaru

ΝΕΑ

7θέσιο SUV από την Subaru

ΝΕΑ

Mέσα στο επόμενο έτος θα λανσαριστεί το νέο 7θέσιο SUV της Subaru, το οποίο θα έχει αρκετές σχεδιαστικές ομοιότητες με το πρωτότυπο Ascent που παρουσιάζει η εταιρεία αυτές τις μέρες στην έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Τη χρονιά που μας πέρασε η Subaru παρουσίασε το πρωτότυπο Viziv-7, με το οποίο προανήγγειλε την κατασκευή ενός μεγάλου SUV. Αυτές τις μέρες η εταιρεία επιβεβαιώνει την άφιξη του μοντέλου στα μέσα του 2018, μέσω του Ascent Concept που παρουσιάζεται στην έκθεση της Νέας Υόρκης. Σχεδιαστικά, το πρωτότυπο ακολουθεί μια μάλλον κλασική σχεδίαση, συγκεντρώνοντας περισσότερο ενδιαφέρον στο εμπρόσθιο τμήμα του με τα μοντέρνα μικρά σε διαστάσεις φώτα, τη μεγάλη γρίλια, αλλά και τις θέσεις για τους προβολείς ομίχλης που δείχνουν σαν να αποτελούν συνέχεια των θόλων των τροχών.

Advertisement
Advertisement

Από το πλάι δεν λείπουν τα «φουσκώματα» που καθιστούν πιο μυώδες το αμάξωμα, ενώ πίσω, ξεχωρίζουν και πάλι τα μακρόστενα φώτα, αλλά και ο τονισμένος προφυλακτήρας με την απαραίτητη αλουμινένια ποδιά. Στο εσωτερικό έχουμε ένα πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων, επενδύσεις από δέρμα σε όλη την καμπίνα και μια μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό.

Σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά τώρα, το μοντέλο παραγωγής θα βασίζεται πάνω στη νέα πλατφόρμα της εταιρείας, με μήκος πάνω από 5 μέτρα και μεταξόνιο στα 2.972 χλστ. Τέλος, για την κίνηση του νέου 7θέσιο SUV της Subaru θα φροντίζει ένα νέο τούρμπο μοτέρ βενζίνης με απόδοση κοντά στα 300 άλογα.