Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

70 χρόνια Aston Martin Vantage

Ελλάδα 7:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

70 χρόνια Aston Martin Vantage

ΝΕΑ

70 χρόνια Aston Martin Vantage

ΝΕΑ

Το 2020 είναι μια χρονιά- ορόσημο για την Aston Martin, μια και το Vantage, ένα από τα ονόματα μοντέλων που έχουν γίνει συνώνυμο με την εταιρεία, συμπληρώνει 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά.

Advertisement
Advertisement

Η Aston Martin γιορτάζει φέτος τα 70 χρόνια του ονόματος Vantage. Πρόκειται για ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά ονόματα που έχουν σχεδόν γίνει συνώνυμο με την εταιρεία. Σε ότι αφορά την παραγωγή, το Vantage εμφανίζεται μέσα σε αυτές τις 7 δεκαετίες, σε περισσότερα από το 30% των αυτοκινήτων που έχει κατασκευάσει η Aston Martin. Από τα εμβληματικά μοντέλα των ‘60s (BD4, DB5 και DB6) μέχρι και τα πιο brutal σε απόδοση στις αρχές της δεκαετίας του ’90, η Aston έχει να επιδείξει γενιές της Vantage που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην αυτοκίνηση.

Advertisement
Advertisement

Η παράδοση των 70 ετών της Vantage, γιορτάζεται από την Aston Martin που κάνει την ανασκόπηση της πορείας του ονόματος, προκειμένου να αναδειχτεί ως κοινός παρονομαστής κάθε ενός από αυτά που έφεραν το θρυλικό όνομα, η sport διάθεση και το αμιγώς δυναμικό ύφος, σε ένα πλέγμα αισθητικής που εκτός από διαχρονικότητα προσδίδει και απόλυτο χαρακτήρα στο εκάστοτε μοντέλο. Καθώς η Vantage δεν είναι μόνο μοντέλο που πρεσβεύει τη δύναμη αλλά έχει σύμφυτη και την κομψότητα, με ένα τρόπο που κάνει τις δημιουργίες της Aston Martin να ξεχωρίζουν όσα χρόνια και αν περάσουν.

Η τελευταία γενιά του μοντέλου που φέρει το όνομα Vantage, είναι το απαύγασμα των τεχνολογικών ιδιαιτεροτήτων που κάνουν το μοντέλο να έχει ανώτερα οδηγικά χαρακτηριστικά, φέρνοντας απευθείας αναφορές από τα πρωταθλήματα ταχύτητας στα οποία εντοπίζονται οι αγωνιστικές δραστηριότητες των ομάδων που εμπιστεύονται το pedigree της Aston για τις συμμετοχές τους.

Advertisement

 

Advertisement