Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H νέα υπερ-πολυτελής BWM M760Li

Ελλάδα 13:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H νέα υπερ-πολυτελής BWM M760Li

ΝΕΑ

H νέα υπερ-πολυτελής BWM M760Li

ΝΕΑ

H νέα BMW M760Li xDrive κινείται από έναν 12κύλινδρο bi-turbo κινητήρα βενζίνης 6.600 κυβικών εκατοστών που αποδίδει 610 άλογα και 800 Nm. Δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία για την ακριβότερο μοντέλο στην γκάμα της γερμανικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Με αυτό το μοτέρ κάτω από το καπό της, αλλά και με τη βοήθεια ενός 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων που στέλνει τη δύναμη και στους 4 τροχούς του αυτοκινήτου, η BMW M760Li xDrive έχει επιδόσεις supercar, αφού για το 0-100 χλμ./ώρα απαιτούνται 3,7 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα (305 χλμ./ώρα με το πακέτο M Driver). Η BMW M760Li xDrive βασίζεται πάνω στην έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο της Σειρά 7 και φέρει στο αμάξωμά της περιμετρικά αεροδυναμικά βοηθήματα M, ενώ παράλληλα διαθέτει τη ρυθμιζόμενη ανάρτηση Executive Drive Pro της BMW, μαζί με ενισχυμένα φρένα της M Sport και ειδικής σχεδίασης ζάντες 20 ιντσών σε ματ γκρι χρώμα.

Advertisement
Advertisement

Η προαιρετική έκδοση Excellence είναι μια πιο εκλεπτυσμένη εκδοχή της κορυφαίας Σειρά 7, χωρίς το αεροδυναμικό πακέτο M, αλλά με 20άρες γυαλιστερές ασημί ζάντες, η οποία φέρει επιπλέον περισσότερο χρώμιο, ασημί εμπρόσθια γρίλια, αλλά και ξύλινο τιμόνι. Ακόμη και η εξάτμιση της έκδοσης έχει ρυθμιστεί για έναν πιο διακριτικό ήχο. Στο πεδίο της τιμής, η νέα M760Li xDrive κοστίζει στη χώρα μας το εκπληκτικό ποσόν των 291.167 ευρώ, όντας μακράν της προηγούμενης, η ακριβότερη BMW της αγοράς.