Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

5θυρο Suzuki Jimny στην Ινδία

Ελλάδα 10:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

5θυρο Suzuki Jimny στην Ινδία

ΝΕΑ

5θυρο Suzuki Jimny στην Ινδία

ΝΕΑ

Το πετυχημένο Jimny όπως φαίνεται θα συνεχίσει να αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για τη Suzuki, η οποία ετοιμάζει 5θυρη έκδοση για λανσάρισμα στην αγορά της Ινδίας.

Advertisement
Advertisement

Με σαφώς περισσότερους χώρους για τους επιβάτες, μια 5θυρη έκδοση του Jimny θα κάνει ντεμπούτο στην Ινδική αγορά μέσα στο επόμενο διάστημα και πριν το τέλος του 2020. Οι πληροφορίες από την Ινδία, επιβεβαιώνουν την πρόθεση της Suzuki να λανσάρει το νέο Jimny και στη νέα μεγαλύτερη έκδοση. Για την έκδοση αυτή, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσο θα επηρεάζονται οι εκτός δρόμου ικανότητες του μοντέλου από το μεγαλύτερο μήκος του μεταξονίου.

Advertisement
Advertisement

Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη, το 5θυρο Jimny δεν θα έχει κάποια αλλαγή, κάτι που σημαίνει πως και τη μεγαλύτερη σε διαστάσεις έκδοσή του, θα κινεί ο 1.500άρης ατμοσφαιρικός τετρακύλινδρος με τους 105 ίππους. Η παρουσίαση της νέας αυτής έκδοσης, αναμένεται να δώσει νέο ενδιαφέρον στην κατηγορία των αυτοκινήτων που στην Ινδία αγγίζουν ένα μεγάλο εύρος αγοραστών αλλά και στις κορυφαίες τους εκδόσεις εξοπλισμού, μπορούν να θεωρούνται premium.