Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

5χρονος “έκλεψε” το SUV της οικογένειας και πήγε να αγοράσει… Lamborghini! (video)

Ελλάδα 2:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

5χρονος “έκλεψε” το SUV της οικογένειας και πήγε να αγοράσει… Lamborghini! (video)

ΝΕΑ

5χρονος “έκλεψε” το SUV της οικογένειας και πήγε να αγοράσει… Lamborghini! (video)

ΝΕΑ

Ξέρετε καλά τη συζήτηση που έχει κάθε γονέας με το παιδί του σχετικά με πράγματα που μπορούν και δεν μπορούν να έχουν. Φαίνεται ότι ένα 5χρονο αγόρι από τη Γιούτα δεν αντέδρασε καλά σε κάτι σχετικό. Η Lamborghini ευθύνεται γι αυτό…

Advertisement
Advertisement

Αφού διαφωνούσε με τη μητέρα του, το παιδί κατάφερε να πάρει τα κλειδιά από το SUV της οικογένειας και έφυγε για την Καλιφόρνια για να αγοράσει μια Lamborghini με μόλις 3 δολάρια στην τσέπη. Ευτυχώς, ένας αστυνομικός τον εντόπισε στο Interstate 15.

Αρχικά, ο αστυνομικός πίστευε ότι πρόκειται για έναν οδηγό μειωμένης αντίληψης, αφού το αυτοκίνητο άλλαζε άσκοπα λωρίδες και κινούνταν αργά στο δρόμο. «Όταν βρήκαν το όχημα, σκέφτηκαν «Ω ναι, αυτό μπορεί να είναι ένα άτομο με προβλήματα», όταν το αυτοκίνητο σταμάτησε, ο μικρός οδηγός έμοιαζε να μη γνωρίζει τι κάνει», δήλωσε ο υπάλληλος των αρχών, προσθέτοντας ότι ήταν «τύχη» που δεν συνέβη κάτι χειρότερο.

Πριν από αυτό, το αγόρι κατάφερε να οδηγήσει το αυτοκίνητο από το σπίτι του στην περιοχή 17th Street και Lincoln Avenue προς την οδό I-15 South στη ράμπα 21st Street, η οποία είναι περίπου πέντε λεπτά απόσταση με το αυτοκίνητο. Φανταζόμαστε πόσο σοκαρισμένος πρέπει να ήταν ο αστυνομικός μόλις ανακάλυψε πως ένα παιδί του οποίου το κεφάλι μόλις έφτανε στο προσκέφαλο ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

«Κάθισε στο μπροστινό άκρο του καθίσματος για να φτάνει στο πεντάλ φρένου προκειμένου να διατηρεί το αυτοκίνητο σταματημένο ενώ στεκόμουν εκεί», δήλωσε ο υπεύθυνος της τάξης, ο οποίος τράβηξε το αγόρι. «Τον βοήθησα να μεταφέρει το αυτοκίνητο στο πάρκο, να κλείσει το όχημα και στη συνέχεια ξεκινήσαμε να ψάχνουμε να επικοινωνήσουμε με τους γονείς του».

Όταν οι αρχές επικοινώνησαν με τους γονείς του αγοριού, έλαβαν επιβεβαίωση σχετικά με την ηλικία του, ενώ επίσης έμαθαν ότι ο αδελφός του θα έπρεπε να προσέχει το μικρό αγόρι όσο οι γονείς του βρίσκονται στη δουλειά. Κατά κάποιο τρόπο, ο μικρός κατάφερε να αρπάξει τα κλειδιά να βγει έξω και να απομακρυνθεί σε μια προσπάθεια να πραγματοποιήσει το όνειρο αγοράς μιας Lamborghini. Οι γονείς συνέχισαν να λένε στους ερευνητές ότι το αγόρι δεν είχε οδηγήσει ποτέ όχημα στο παρελθόν και ότι δεν είχαν προβλήματα πριν από αυτό το συμβάν.

Είναι σχεδόν θαύμα που ένα 5χρονο αγόρι χωρίς οδηγική εμπειρία (όχι ότι άλλοι 5χρονοι έχουν καμιά οδηγική εμπειρία) κατάφερε να οδηγήσει πέντε λεπτά το αυτοκίνητο από το σπίτι του σε ένα δημόσιο δρόμο χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Ωστόσο, το αγόρι δεν είχε ακριβώς τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου, αλλά είχε στο μυαλό του να ξεφύγει αμέσως μετά την ακινητοποίηση του οχήματος από τον αστυνομικό. Το αγόρι ήταν αναστατωμένο και σχεδόν στα πρόθυρα των δακρύων, λέγοντας στον αστυνομικό ότι πήγαινε στο σπίτι της αδερφής του στην Καλιφόρνια, όπου ήθελε να αγοράσει μια Lamborghini.

Advertisement