Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

5 νέες ταινίες με δράση και ταχύτητα

Ελλάδα 10:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

5 νέες ταινίες με δράση και ταχύτητα

ΝΕΑ

5 νέες ταινίες με δράση και ταχύτητα

ΝΕΑ

Λένε ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Το ίδιο ισχύει και με το αυτοκίνητο σε μια ταινία.

Advertisement
Advertisement

Όπου πρωταγωνιστεί ένα γρήγορο αυτοκίνητο, σίγουρα θα υπάρχει και δράση.

Για εσάς λοιπόν που σας εξιτάρει η δράση, αλλά αγαπάτε και την ταχύτητα, επιλέξαμε 5 νέες ταινίες, που σίγουρα θα απολαύσετε…

Bad Boys For Life
Ναι είναι η συνέχεια από το Bad Boys 2, που είχε κυκλοφορήσει το 2003! Οι δύο αγαπημένοι αστυνομικοί έχουν ακόμα μία αποστολή, ενώ αυτή τη φορά ο Mike (Will Smith), οδηγεί μια πανέμορφη Porsche 911. Ride Together – Die Together.

Advertisement
Advertisement

 

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw
Αντίθετα από τα υπόλοιπα F&F, στο Hobbs & Shaw παρακολουθούμε τα δύο super ονόματα του Hollywood (Dwayne “The Rock” Johnson και Jason Statham) να προσπαθούνε να τα βρούνε μεταξύ τους για να κατατροπώσουν έναν έχθρο (Idris Elba). Μιας και είναι της ίδιας παραγωγής με το F&F, τα αυτοκίνητα δεν λείπουν με την παράσταση να κλέβει η McLaren 720S.

 

Advertisement

Ford v Ferrari
Ο Αμερικάνος Carroll Shelby και ο οδηγός Ken Miles συνεργάζονται στενά για να αποδείξουν στη Ferrari ότι δεν είναι η καλύτερη εταιρεία αυτοκινήτου στο εξουθενωτικό πρωτάθλημα Le Mans. Βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα της δεκαετίας του 60.

 

Advertisement

6 Underground
Μια ταινία που υπάρχει και στο netflix, ωστόσο δεν απέσπασε εξαιρετικές κριτικές. Σημασία έχει όμως που σχεδόν ολόκληρη η ταινία είναι γεμάτη με δράση και ότι απολαύσαμε την Alfa Romeo Giulia QV.

 

John Wick 3: Parabellum
Αν το καλοσκεφτείτε, όλη η ιστορία έγινε για ένα… αυτοκίνητο! Όχι οποιοδήποτε αυτοκίνητο όμως, αλλά για τη Mustang του “μπαμπούλα”! Ο Keanu Reeves δίνει για ακόμα μια φορά ρεσιτάλ, ωστόσο στην 3η συνέχεια της ταινίας βλέπουμε τον πρωταγωνιστή να κυκλοφορεί με Yamaha MT-09 και με… άλογο. Που είναι η Mustang κε Wick;

Advertisement