Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με 5 εξατομικευμένα SUV η Ford στην έκθεση SEMA

Ελλάδα 15:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με 5 εξατομικευμένα SUV η Ford στην έκθεση SEMA

ΝΕΑ

Με 5 εξατομικευμένα SUV η Ford στην έκθεση SEMA

ΝΕΑ

Η Ford παρουσίασε την σειρά των βελτιωμένων SUV με τα οποία θα συμμετέχει στην έκθεση βελτιώσεων SEMA.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Τα μοντέλα που θα εκθέσει η Ford προέρχονται από όλη τη γκάμα των SUV της καθώς θα υπάρχουν βελτιωμένες εκδόσεις από τα Edge, Sxplorer, Expedition και EcoSport.

Το πρώτο από την πεντάδα θα είναι ένα Edge ST της Blood Type Racing με μια αρκετά ιδιαίτερη εμφάνιση. Όλο το αμάξωμα είναι καλυμμένο με μεμβράνη σε μια γαλάζια απόχρωση, έχει τοποθετηθεί αεροδυναμικό χείλος στον εμπρός προφυλακτήρα καθώς και ζάντες 22 ιντσών. Επιπλέον το αυτοκίνητο διαθέτει αερανάρτηση ενώ στο εσωτερικό ξεχωρίζει το τιμόνι από ανθρακονήματα. Ο 2.7 V6 EcoBoost έχει βελτιωμένη εισαγωγή αέρα, ιντερκούλερ και εξάτμιση.

Το μεγαλύτερο Ford Expedition θα υπάρχει σε δύο εκδοχές με την πρώτη να έρχεται από την LGE*CTS και διαθέτει βαφή με διχρωμία, διαφορετικούς προφυλακτήρες και φώτα ημέρας, ενώ φορά ατσάλινες ζάντες 18 ιντσών. Επιπλέον είναι εξοπλισμένο με ρυθμιζόμενη ανάρτηση ReadyLIFT, αντιστρεπτικές και πιο ελέυθερη εξάτμιση.

Advertisement
Advertisement

9f9e9613-ford-suv-sema-2018-24654harpi640_3

Το δεύτερο Expedition είναι δημιουργίας της Hulst Customs και έχει έντονα στοιχεία πολυτέλειας και άνεσης. Έχει ειδική γκρι βαφή ενώ διαθέτει διαφορετικό καπό και μάσκα και πατάει σε ζάντες 26 ιντσών. Επιπλέον έχει προστεθεί και ειδικός εξοπλισμός για σκι.

9f9e9613-ford-suv-sema-2018-24654harpi640_1

Advertisement

Το επόμενο μοντέλο βασίζεται στο Explorer και αποτελεί έμπνευση της MAD Industries. Είναι βαμμένο σε ειδική διχρωμία κόκκινου-μαύρου και έχει εξατομικευμένο εσωτερικό με δερμάτινες επενδύσεις και αλουμινένιο διάκοσμο. Επιπλέον έχει τοποθετηθεί η ανάρτηση Eibach Pro-Plus και φρένα της Power Stop.

9f9e9613-ford-suv-sema-2018-24654harpi640

Advertisement

Τέλος η Tucci Designs Big Adventures παραθέτει μια περιπετειώδη εκδοχή του EcoSport με πρόσθετες προεκτάσεις θόλων, 16άρες ζάντες με ελαστικά εκτός δρόμου, με «εργάτη» τοποθετημένο στο εμπρός μέρος, με επιπλέον φώτα στην οροφή και με μια βάση για ποδήλατα.

9f9e9613-ford-suv-sema-2018-24654harpi640_2