Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

380 άλογα για το Kia Stinger GT

Ελλάδα 8:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

380 άλογα για το Kia Stinger GT

ΝΕΑ

380 άλογα για το Kia Stinger GT

ΝΕΑ

Στη φετινή Έκθεση Βελτιώσεων SEMA η Kia αποκάλυψε μια σειρά από βελτιωμένες εκδόσεις του εντυπωσιακού 4θυρου κουπέ Stinger GT, μεταξύ των οποίων ξεχώρισε το Stinger GT Federation των 380 ίππων. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η νέα δημιουργία της Kia χρησιμοποιεί τμήματα από διάφορους βελτιωτές για να προσφέρει στο Stinger GT μια πιο δυναμική εμφάνιση, ακόμη πιο σπορτίφ οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά, αλλά και καλύτερες επιδόσεις.

Ειδικά λοιπόν για την εμφάνιση, συναντούμε ένα πλήρες body kit της Air Design USA, το οποίο αποτελείται από πίσω διαχύτη, νέα αεροτομή, περιμετρικά σπόιλερ, αλλά και χαρακτηριστικούς αεραγωγούς στο καπό. Την όλη ξεχωριστή εμφάνιση του Stinger GT Federation τονίζει και το custom πορτοκαλί χρώμα του αμαξώματός του.

Εκτός όμως από την εμφάνιση, το νέο βελτιωμένο Stinger GT ξεχωρίζει και με την προσθήκη μιας νέας εισαγωγής της K&N για τον 3,3 λίτρων twin-turbo κινητήρα του, αλλά και για την παρουσία μιας πιο σπορ εξάτμισης της Borla, με νέες τετραπλές απολήξεις. Οι προσθήκες αυτές χαρίζουν στο μοτέρ επιπλέον 15 ίππους, αυξάνοντας την ισχύ του στα 380 άλογα.

Advertisement
Advertisement

Επεμβάσεις έχουμε και στην ανάρτηση, εκεί όπου έχουν τοποθετηθεί νέα ελατήρια της Eibach που μειώνουν την απόσταση από το έδαφος, ενώ υπάρχουν και πιο παχιές αντιστρεπτικές. Παράλληλα, η Kia συμπληρώνει αυτές τις βελτιώσεις και με νέες ζάντες 20 ιντσών της TSW, που συνδυάζονται με υψηλής απόδοσης ελαστικά από τη Falken.

Stinger GT Federation

Το νέο Stinger GT Federation μετά την παρουσία του στη SEMA θα ξεκινήσει τη διάθεσή του στην αγορά των Η.Π.Α. μέσω του επίσημου δικτύου της Kia. Στόχος της εταιρείας είναι να τονίσει ακόμη περισσότερο την σπορ πλευρά του 4θυρου κουπέ της και να προσφέρει το κάτι παραπάνω σε όποιον το επιθυμεί.

Advertisement

Stinger GT Federation