Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

310 άλογα για το Subaru WRX STI

Ελλάδα 12:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

310 άλογα για το Subaru WRX STI

ΝΕΑ

310 άλογα για το Subaru WRX STI

ΝΕΑ

Στους 310 ίππους ανεβαίνει η ισχύς για το ελαφρώς ανανεωμένο Subaru WRX STI του 2019, όπως μας ενημερώνει η Subaru Αμερικής. Ντεμπούτο και για την περιορισμένης παραγωγής σειρά “Series.Gray”, η οποία θα είναι διαθέσιμη στις Η.Π.Α. σε μόλις 1.000 αυτοκίνητα. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Ξεκινώντας με το WRX να πούμε ότι δεν υπάρχουν αλλαγές στην απόδοση του δίλιτρου τούρμπο κινητήρα των 268 ίππων. Στο εσωτερικό ωστόσο το σύστημα ψυχαγωγίας-πληροφόρησης έχει αντικατασταθεί από το νέο “Subaru Starlink 6.5″, το οποίο φέρει μεγαλύτερη οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας με διαγώνιο στις 6,5 ίντσες , αλλά και Apple CarPlay & Android Auto, για συμβατότητα με όλες τις έξυπνες συσκευές.

2018-subaru-wrx-640-4

Η έκδοση που ξεχωρίζει είναι φυσικά η Series.Gray που θα διατεθεί σε μόλις 750 αυτοκίνητα και θα είναι διαθέσιμη μόνο με το χειροκίνητο κιβώτιο των 6 σχέσεων. Ξεχωρίζει από τον πλουσιότερο εξοπλισμό της, το γκρι χρώμα αλλά και τις ζάντες των 18 ιντσών, ενώ στο εσωτερικό φέρει καθίσματα Recaro, με του οδηγού να ρυθμίζεται ηλεκτρικά.

Advertisement
Advertisement

2018-subaru-wrx-640-3

Η κορυφαία έκδοση WRX STI αποδίδει πλέον 310 ίππους (από 305) από τον turbo κινητήρα των 2,5 λίτρων, με την Subaru να έχει ανασχεδιάσει την εισαγωγή του αέρα αλλά και την εξάτμιση. Μικρές αλλαγές δέχτηκε και η κεντρική μονάδα ελέγχου, ενώ τα πιστόνια είναι νέα και “πιο δυνατά” όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ιαπωνικής εταιρίας, χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες. Αναθεωρημένη και κοντύτερη είναι η 3η σχέση του μηχανικού 6τάχυτου κιβωτίου για πιο δυνατή επιτάχυνση. Άλλες αλλαγές στα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου δεν υπάρχουν, με το STI να είναι επίσης διαθέσιμο σε έκδοση Series.Gray, σε μόλις 250 αυτοκίνητα. Ξεχωρίζουν οι τροχοί που φτάνουν για την περίσταση τις 19 ίντσες, αλλά και οι κίτρινες δαγκάνες της Brembo με το μαύρο STI logo.

2018-subaru-wrx-640-5