Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

20χρονος Ταιβανός καταστρέφει 4 Ferrari!

Ελλάδα 22:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

20χρονος Ταιβανός καταστρέφει 4 Ferrari!

ΝΕΑ

20χρονος Ταιβανός καταστρέφει 4 Ferrari!

ΝΕΑ

Ο Ταιβανός Lin Chin-Hsiang, αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και συνέτριψε τέσσερις σταθμευμένες Ferrari συνολικής αξίας 1,6 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο 20χρονος οδηγούσε το ανασφάλιστο Mitsubishi της μητέρας του, αφήνοντας πίσω του ένα λογαριασμό της τάξης των 390.000 δολαρίων. Ο Lin αναζητά βοήθεια από την κοινότητα για να πληρώσει το παράλογο ποσό των ζημιών.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Αυτή η ιστορία έχει γίνει μεγάλη είδηση στην Ταϊβάν, όπου ο πληθυσμός δυσανασχετεί από το αυξανόμενο χάσμα της φτώχειας με τον πλούτο. Η οικογένεια του Lin ανήκει στις πολλές στη χώρα που αγωνίζεται να επιβιώσει. Όταν έγινε το συμβάν στις 5:40 το πρωί, πραγματοποιούσε παράδοση στο μαγαζί της μητέρας του μετά από μια πλήρη ημέρα στο εστιατόριο BBQ. Η αστυνομία έλεγξε για να βεβαιωθεί ότι δεν ήταν κάτω από την επιρροή αλκοόλ και αποφάνθηκε πως απλώς ήταν αρκετά κουρασμένος.

“Αχ όχι, έχω έρθει σε ένα μεγάλο χάος. Ήμουν πολύ ανήσυχος για το γεγονός ότι δημιούργησα τεράστια προβλήματα στη μητέρα μου και πρέπει να πληρώσω από το πουθενά τόσα πολλά χρήματα. Ήθελα να την βοηθήσω, αλλά χειροτέρεψα αρκετά τα πράγματα », είπε ο Lin σε συνέντευξή του.

Advertisement
Advertisement

Ferrari-crashed-tsiro-640