Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το 2021 θα παρουσιαστεί το SUV της Ferrari

Ελλάδα 2:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το 2021 θα παρουσιαστεί το SUV της Ferrari

ΝΕΑ

Το 2021 θα παρουσιαστεί το SUV της Ferrari

ΝΕΑ

O Sergio Marchionne, σύμφωνα πάντα με το Bloomberg, πρόκειται να συμπεριλάβει και ένα όχημα ελεύθερου χρόνου στο πενταετές πλάνο της Ferrari που έχει ορίζοντα το 2021. Μάλιστα, σε αυτό ποντάρει ο ίδιος προκειμένου να εκτοξεύσει τα κέρδη της ιταλικής εταιρίας.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Τα μεγαλεπήβολα σχέδια δεν σταματούν εκεί, αλλά δίνουν ακόμη πιο συγκεκριμένα στοιχεία τα οποία θέλουν τη Ferrari να προσεγγίζει σε ετήσια παραγωγή τα 10.000 αυτοκίνητα συνολικά. Υπάρχει ηχηρή απάντηση και στην αυστηρή ευρωπαϊκή νομοθεσία περί εκπομπών ρύπων (την οποία έχει πληρώσει ακριβά η φίρμα κατά το πρόσφατο παρελθόν), με τι άλλο από την παρουσίαση υβριδικών λύσεων, αντίδοτο τόσο σε κατανάλωση όσο και σε ρύπους.

Ferrari-suv-2021-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Όσο για το FUV (Ferrari Utility Vehicle), έτσι θα ονομάζεται, οι φήμες αναφέρουν πως θα το δούμε το 2021, ως τον απόλυτο επαναπροσδιορισμό των πολυτελών οχημάτων ελεύθερου χρόνου με ιδιαίτερη σχεδίαση και έντονα τα στοιχεία της Ferrari στο κορμί του. Το νέο SUV θα στοχεύσει απευθείας τα Lamborghini Urus, Rolls-Royce Cullinan και Aston Martin DBX, ενώ ο στόχος πωλήσεων ετησίως, σύμφωνα με τους Ιταλούς ορίζεται στα 3.000 κομμάτια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η κίνηση θα περνά και στους 4 τροχούς μέσω δύο μηχανικών συνόλων. Ενός ατμοσφαιρικού V12 6,2 λίτρων και ενός τούρμπο V8 3.900 κυβικών εκατοστών με απόδοση στα 650 άλογα περίπου.

Σε ότι αφορά την τιμή, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουμε αυτή τη στιγμή η τιμή θα ξεπερνάει τα 300.000€!

Advertisement

Μείνετε συντονισμένοι στο No1 Ελληνικό site για το αυτοκίνητο, το newsauto.gr για περισσότερα…

 

Advertisement