Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

2020: Μια χρονιά… σταθμός!

Ελλάδα 0:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

2020: Μια χρονιά… σταθμός!

ΝΕΑ

2020: Μια χρονιά… σταθμός!

ΝΕΑ

Πέρα από τα αναμενόμενα και λογικά… σιχτιρίσματα για τη χρόνια που φεύγει και ό,τι βιώσαμε (και βιώνουμε) το 2020, υπάρχουν και κάποια δεδομένα τα οποία θα αλλάξουν εντελώς τα… δεδομένα!

Advertisement
Advertisement

 

Η αυτοκινητοβιομηχανία κράτησε, αντέδρασε και στο τέλος της χρονιάς αντεπιτέθηκε. Μέσα στη χειρότερη χρόνια που έχει βιώσει ο πλανήτης τον τελευταίο αιώνα παρουσιάστηκαν σχεδόν 80 νέα μοντέλα και εκδόσεις, ενώ ούτε μία στιγμή δεν σταμάτησε η διαδικασία εξέλιξης των αυτοκινήτων. Μέσα σε αυτή την απίστευτη κρίση ξεχώρισαν όσοι είχαν πραγματικά να πουν κάτι και σιώπησαν, μένοντας πίσω από τα «αναχώματα», και όσοι δεν είχαν να πουν απολύτως τίποτα.

Advertisement
Advertisement

Ομοίως και στην Ελλάδα: Η σταθερή πορεία που κράτησαν κάποιοι όταν έσκαγαν τα κύματα με αγριότητα τους έφερε μπροστά από τους άλλους, που ακόμα βγάζουν διστακτικά το κεφάλι για να δουν αν θα μείνουν λίγο ακόμα προστατευμένοι ή αν πρέπει να ξεκινήσουν και αυτοί.

Οι πωλήσεις κράτησαν τα νούμερά τους σε απόλυτα ικανοποιητικό βαθμό, με τις λιανικές μάλιστα να σημειώνουν μεγάλη άνοδο από το καλοκαίρι και μετά.

Οπως και να έχει, το αυτοκίνητο είναι ένα… επιθετικό-αισιόδοξο προϊόν από μόνο του. Και μόνο έτσι μπορείς να το δουλέψεις. Μόνο έτσι μπορείς να επιβιώσεις και να σταθείς με αξιοπρέπεια στη συγκεκριμένη αγορά. Σίγουρα αυτή η κάκιστη και δραματική κατάσταση που βιώσαμε -και σύντομα θα είναι παρελθόν- μας έδειξε πολλά και οι χιλιάδες αναγνώστες μας έχουν βγάλει ήδη τα συμπεράσματά τους. Δεν αναφέρομαι μόνο στις πωλήσεις, στη συντήρηση, στην επικοινωνία, στο marketing του αυτοκινήτου και των προϊόντων του. Αναφέρομαι και σε εμάς, τον Τύπο.

Advertisement

Σε πρώτο πρόσωπο, το 2020 αυξήσαμε κατά 20% τις θέσεις εργασίας, ενώ για το 2021 ετοιμάζουμε δραστηριότητες-γιορτή για το αυτοκίνητο, ξεκινώντας με το ελληνικό «Car Of The Year» (www.coty.gr)!

Η Ελλάδα αποκτά λοιπόν τα δικά της αυτοκινητικά βραβεία, τα οποία θα έχουν την ανάλογη προβολή και την αποδοχή από το ευρύ κοινό. Και σε αυτά έχετε τον λόγο εσείς (coty.gr)!

Advertisement

Παράλληλα το «Car Of The Year» για την Ελλάδα θα το επιλέγουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι-δοκιμαστές αυτοκινήτων του ομίλου μας, που όλο τον χρόνο ζουν, εργάζονται, ταξιδεύουν, συνομιλούν, καταγράφουν και κρίνουν το αυτοκίνητο.

Η εμπιστοσύνη της αγοράς δεδομένη: Για πρώτη φορά στην 80χρονη ιστορία του ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων και Δικύκλων άνοιξε τη… διπλοαμπαρωμένη πόρτα του υποστηρίζοντας έναν τέτοια θεσμό. Υποστηρίζουν δηλαδή έναν θεσμό που κρίνει τα προϊόντα τους. Ιδιαίτερα τιμητική αυτή η εμπιστοσύνη για όλους μας. Παράλληλα τα υπουργεία Μεταφορών και Περιβάλλοντος, μετά από αυστηρότατες διαδικασίες ελέγχου, που για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ εφαρμόζονται, βάζουν την υπογραφή τους, την αιγίδα τους, στον νέο αυτό θεσμό.

Advertisement

Επίσης, έρχονται δύο «μπουτίκ» θεματικές εκθέσεις για το αυτοκίνητο μέσα στο 2021, με ελεύθερη είσοδο για τον κόσμο, για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε άμεσα!

Με λίγα λόγια, το 2020 μας πείσμωσε, μας… πώρωσε, όπως και η δική σας αγάπη και εμπιστοσύνη.

Το 2021, λοιπόν, με το πάθος και την όρεξη της αυτοκινητοβιομηχανίας και των ορεξάτων ανθρώπων της θα είναι μια διαφορετική αυτοκινητική χρονιά, την οποία θα ζήσουμε με πολύ πάθος ΜΑΖΙ!