Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το 2019 η roadster Lamborghini Aventador SVJ

Ελλάδα 22:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το 2019 η roadster Lamborghini Aventador SVJ

ΝΕΑ

Το 2019 η roadster Lamborghini Aventador SVJ

ΝΕΑ

Οι φήμες που ήθελαν τη Lamborghini να προχωρά στην παραγωγή και ανοιχτής Aventador SVJ επιβεβαιώθηκαν εμμέσως, από τις ΗΠΑ.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Με έμμεσο τρόπο επιβεβαιώθηκαν οι φήμες περί παραγωγής και roadster εκδοχής της συγκλονιστικής Aventador SVJ. Το Συμβούλιο για τον έλεγχο της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης της Καλιφόρνια, έχει δεχτεί αιτήσεις για εγκρίσεις τύπου στα μοντέλα της Lamborghini, Aventador S Coupe και Roadster, καθώς και για την Aventador SVJ Coupe και Roadster.

Advertisement
Advertisement

Lambo boi 530

Με δεδομένο πως η Lamborghini έχει ανακοινώσει πως η SVJ θα παραχθεί σε 900 μονάδες, μένει να δούμε αν οι ανοιχτές εκδόσεις του μοντέλου θα είναι μέρος αυτής της παραγωγής. Θεωρείται βέβαιο πως θα τη δούμε κάποια στιγμή μέσα στο δεύτερο μισό του 2019. Η Roadster αναμένεται να είναι πανομοιότυπη σε τεχνικά χαρακτηριστικά με την Coupe, πράγμα που σημαίνει πως θα έχει ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα 6,5 λίτρων με απόδοση 770 ίππων. Το κιβώτιο ταχυτήτων της ISR είναι 7 σχέσεων και η μετάδοση αφορά και τους τέσσερις τροχούς, κάνοντας τη διαδικασία της επιτάχυνσης από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα υπόθεση 2,8 δευτερολέπτων.

Lambo boi 640