Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με 200 άλογα έρχεται το νέο Kia Ceed GT

Ελλάδα 14:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με 200 άλογα έρχεται το νέο Kia Ceed GT

ΝΕΑ

Με 200 άλογα έρχεται το νέο Kia Ceed GT

ΝΕΑ

Η Kia αποκάλυψε πρόσφατα τη νέα γενιά του Ceed και πλέον σειρά παίρνει η νέα πιο σπορ έκδοση Ceed GT, η οποία θα έρθει το 2019 φέροντας μοτέρ 200 ίππων για να προσφέρει γρήγορες επιδόσεις. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η αποκάλυψη για την επικείμενη παρουσίαση του πιο σπορ Kia Ceed έρχεται από τον Υπεύθυνο Προϊόντων της Kia στην Ευρώπη, David Labrosse, ο οποίος επιβεβαίωσε την ισχύ που αναφέραμε, καθώς και το χρόνο λανσαρίσματος του νέου μοντέλου.

Το νέο Kia Ceed GT θα έρθει ως ο αντικαταστάτηςτου προηγούμενου Procee’d GT, φέροντας βέβαια τη μεγάλη διαφορά του ότι θα είναι 5θυρο, έναντι του αποκλειστικά 3θυρου προκατόχου του.

Ειδικά για τον κινητήρα, αυτό θα είναι και πάλι έναν turbo μοτέρ 1.6 lt., όμως οι άνθρωποι της Kia έχουν προβεί σε πολλές βελτιώσεις για να μειώσουν τους ρύπους και την κατανάλωσή του, χωρίς αυτό να έχει επιπτώσεις στις επιδόσεις του.

Advertisement
Advertisement

Στην ερώτηση τώρα του εάν θα υπάρξει μια έκδοση με ακόμη περισσότερα άλογα, στα πρότυπα του «καυτού» Hyundai i30 N (με επιλογή για 250 ή 275 ίππους), ο κ. Labrosse δήλωσε ότι αυτό δεν συμβεί στην περίπτωση του Ceed, αφού δεν υπάρχει η απαιτούμενη ζήτηση από τους υποψήφιους αγοραστές του μοντέλου.

Το νέο Kia Ceed GT αναμένεται να παρουσιαστεί το 2019 και πιο συγκεκριμένα, να κάνει αρχικά το ντεμπούτο του τον Μάρτιο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Αμέσως μετά αναμένεται να ξεκινήσουν οι πωλήσεις του στην Ευρώπη.

Ceed new 640