Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

2 μέρες έμειναν για το “Black Friday by Peugeot”

Ελλάδα 8:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

2 μέρες έμειναν για το “Black Friday by Peugeot”

ΝΕΑ

2 μέρες έμειναν για το “Black Friday by Peugeot”

ΝΕΑ

Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν ένα νέο μοντέλο Peugeot επωφελούμενοι από σημαντική έκπτωση, καλούνται να… βιαστούν!

Advertisement
Advertisement

Μόλις δύο μέρες απομένουν μέχρι να εκπνεύσει η παράταση του προνομιακού προγράμματος απόκτησης νέου αυτοκινήτου, “Black Friday by Peugeot”.

Δεδομένης της εντυπωσιακής ανταπόκρισης του ελληνικού κοινού που παρατηρήθηκε κατά τη διάρκεια του θεσμού Black Friday, η ελληνική αντιπροσωπεία της εταιρείας είχε προχωρήσει στην επέκταση των προσφορών.

Η καταληκτική ημερομηνία είναι η Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου. Επομένως, όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν ένα μοντέλο Peugeot με σημαντική έκπτωση, καλούνται… να βιαστούν.

Advertisement
Advertisement

Το πρόγραμμα των ελκυστικών τιμών λανσαρίστηκε στις 16 Νοεμβρίου από τον Όμιλο Συγγελίδη, ο οποίος δείχνει την έμπρακτη στήριξή του στον Έλληνα καταναλωτή, μέσα σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Οι προσφορές ισχύουν σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Διανομέων της Peugeot πανελλαδικά και αφορούν όλη τη γκάμα των επιβατικών μοντέλων Peugeot.  Αυτή συμπεριλαμβάνει τα SUV, το Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της χρονιάς 2020, Peugeot 208, τα αμιγώς ηλεκτρικά e-208 και e-2008 καθώς επίσης και όλη τη γκάμα ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.

Advertisement

Σημειώνεται πως τόσο οι εκθέσεις όσο και τα συνεργεία του δικτύου Peugeot είναι ανοιχτά και λειτουργούν κανονικά, τηρώντας, παράλληλα, στο απόλυτο τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφαλείας που ορίζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Επιπροσθέτως, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν το αυτοκίνητο για το οποίο ενδιαφέρονται μέσα από τον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας www.peugeot.gr.

Advertisement

Δύναται να ζητήσουν test drive στον χώρο που τους εξυπηρετεί και να προχωρήσουν σε Online κράτηση του μοντέλου σε συνεργασία με τον διανομέα της επιλογής τους.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Black Friday by Peugeot: “Έσπασε” ταμεία και παίρνει παράταση

Αφιέρωμα After Sales – Peugeot

Peugeot i-cockpit: Ο πίνακας οργάνων του μέλλοντος