Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ώρα για περιπέτεια με το «Good Project»

Ελλάδα 0:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ώρα για περιπέτεια με το «Good Project»

ΝΕΑ

Ώρα για περιπέτεια με το «Good Project»

ΝΕΑ

Μία ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία ξεκίνησε η BFGoodrich, με αφορμή το λανσάρισμα της νέας της ιστοσελίδας (www.bfgoodrich.com). Το όνομά της είναι «Good Project» και μέσω αυτής θα στηριχθούν δέκα εγχειρήματα φίλων της αυτοκίνησης!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Ποια είναι λοιπόν η κεντρική ιδέα ; Να χρηματοδοτηθούν 10 σχέδια ανθρώπων οι οποίοι πάντοτε επιθυμούσαν να λάβουν μέρος σε ένα μεγάλο αγώνα, σε ένα ράλι της ερήμου ή να ανακαινίσουν ένα κλασικό αυτοκίνητο και δεν διέθεταν τα μέσα που θα τους επιτρέψουν να κατορθώσουν το όνειρό τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να θέσουν υποψηφιότητά στην ιστοσελίδα www.bfgoodrich.com/goodproject.  Τα προγράμματα θα επιλεγούν από μια επιτροπή ειδικών της BFGoodrich, η οποία θα συνεδριάζει κάθε δύο μήνες (τον Μάιο, τον Ιούλιο, τον Σεπτέμβριο και τον Νοέμβριο).

Advertisement
Advertisement

Όσοι επιλεγούν θα γίνουν πρεσβευτές της μάρκας ενώ η πορεία μέχρι και την υλοποίηση των σχεδίων τους θα δημοσιοποιηθεί μέσα απο video, φωτογραφίες και αφηγήσεις στο Facebook (www.facebook.com/BFGoodrichEurope) αλλά και στην ιστοσελίδα της (www.bfgoodrich.com/goodproject).

BFGoodrich-Good-Project-c640short

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει και τις προϋποθέσεις συμμετοχής:

Advertisement

– Να συμμερίζονται τις αξίες της μάρκας: οδηγική απόλαυση, αλτρουισμός, πνεύμα περιπέτειας, αγάπη για τις προκλήσεις και την προσπάθεια, υπέρβαση του εαυτού, πάθος.

-Να είναι δραστήριοι στα social media με τουλάχιστον 500 fans στη σελίδα τους στο Facebook έτσι ώστε να μπορούν να διαδώσουν τις εμπειρίες τους σε όσο το δυνατόν ευρύτερο κύκλο.

Advertisement

– Να εξοπλίζονται αποκλειστικά με ελαστικά BFGoodrich.

– Να μιλάνε Αγγλικά: οι σελίδες όπου η BFGoodrich  δημοσιοποιεί πληροφορίες σχετικά με τη γκάμα ελαστικών της και τις περιπέτειες των φίλων της σε ολόκληρη την Ευρώπη, είναι διαθέσιμα μόνον στην Αγγλική γλώσσα.

BFGoodrich-Good-Project-b640short

Advertisement

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.bfgoodrich.com/goodproject