Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εαρινή «επίθεση» από τη Renault

Ελλάδα 19:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εαρινή «επίθεση» από τη Renault

ΝΕΑ

Εαρινή «επίθεση» από τη Renault

ΝΕΑ

Να «ανθίσει» εμπορικά στοχεύει η Teoren Motors την άνοιξη, καθώς έχει προγραμματίσει το λανσάρισμα δύο σημαντικών μοντέλων. Πρόκειται για το Kadjar και τη νέα γενιά του Megane. Δύο αυτοκίνητα που θα εκπροσωπήσουν τη Renault σε ιδιαίτερα δημοφιλείς κατηγορίες, των compact SUV και των μικρομεσαίων οικογενειακών.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Τα δύο μοντέλα της Renault βασίζονται στη νέα αρχιτεκτονική CMF C/D (Common Module Family), γεγονός που τους επιτρέπει να μοιράζονται την ίδια γραμμή παραγωγής, στην Παλένθια της Ισπανίας. Το Kadjar αναμένεται πρώτο, τον Απρίλιο, σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις. Διαθέσιμοι κινητήρες θα είναι ο 1.2 turbo βενζίνης με 130 ίππους και οι 1.5 και 1.6 diesel με 110 και 130 PS αντίστοιχα.

Advertisement
Advertisement

Θα ακολουθήσει το Megane στα μέσα Μαΐου, με πλήρη γκάμα κινητήρων. Βασικός με καύσιμο τη βενζίνη είναι ο 1.2 TCe με 100 ίππους, ενώ ακολουθούν ο 1.2 ισχύος 130 PS και ο 1.6 με 205 PS για τη σπορ έκδοση GT (0-100 σε 7,1 sec και τελική ταχύτητα 233 km/h). Οι γνωστοί 1.5 και 1.6 diesel δίνουν και εδώ το «παρών». Σίγουρα θα δούμε τον 1.5 dCi με 110 ίππους (ίσως και την έκδοση με 90 ίππους), όπως και τον 1.6 diesel απόδοσης 130 ίππων.

Μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να ανοίξει η διαδικασία και για τις παραγγελίες του Espace, του μεγάλου και premium πολυμορφικού.