Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Τα Jeep «κατέκτησαν» τις Άλπεις

Ελλάδα 10:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Τα Jeep «κατέκτησαν» τις Άλπεις

ΝΕΑ

Video: Τα Jeep «κατέκτησαν» τις Άλπεις

ΝΕΑ

Για περισσότερο από ένα μήνα η γκάμα των μοντέλων της Jeep πραγματοποίησε τη χειμερινή ευρωπαϊκή περιοδεία για το 2016, επιδεικνύοντας τις εκτός δρόμου δυνατότητες κίνησης. Σε κατάλευκα τοπία στην Ελβετία, τη Γαλλίας, την Αυστρίας και την Ιταλία, το Cherokee, το Grand Cherokee, το Renegade και το Wrangler παρουσίασαν στους χιλιάδες οδηγούς που συμμετείχαν στα test drive τα προσόντα της τετρακίνησης.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Η περιοδεία Jeep Winterproof άρχισε στις 13 Ιανουαρίου από το Γκστάαντ της Ελβετίας και ολοκληρώθηκε στις 21 Φεβρουαρίου στην Ιταλία. Στάσεις έγιναν επίσης στη Μεζέβ της Γαλλίας και στο Μονταφόν της Αυστρίας. Ο στόλος των 11 autoone Jeep αποτελείτο από τέσσερα Grand Cherokee, τρία Renegade, τρία Cherokee και ένα Wrangler, τα οποία ήταν διαθέσιμα για δοκιμαστική οδήγηση.

Συνολικά έγιναν 2.500 test drive με τη συμμετοχή 2.600 ατόμων, που διένυσαν πάνω από 12.000 km. Το πρόγραμμα εκδηλώσεων περιελάμβανε και μαθήματα οδήγησης στον πάγο, αλλά και wakeboard σε ειδική πίστα με όχημα έλξης το Renegade.

Advertisement
Advertisement