Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Χωράει V12 στο Cygnet;

Ελλάδα 16:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χωράει V12 στο Cygnet;

ΝΕΑ

Χωράει V12 στο Cygnet;

ΝΕΑ

Από μόνο του το Aston Martin Cygnet αποτέλεσε μοντέλο… έκπληξη. Όμως η βρετανική μάρκα σκοπεύει να μας εκπλήξει ακόμα περισσότερο με το μικρό της αυτοκίνητο πόλης. Γιατί μπορεί να είναι μικρό στο… μάτι/μέγεθος αλλά σίγουρα κρύβει φλόγα μέσα του. Προς το παρόν, αυτή ανάβει με έναν κινητήρα χωρητικότητας 1.3 λίτρων που αποδίδει 97 άλογα και είναι της… Toyota.

Advertisement
Advertisement

Λογικό, η Aston Martin δεν είχε τέτοιους κινητήρες – άλλωστε φτιάχνει θηρία. Η λογική λοιπόν λέει πως θα έπρεπε κάποια στιγμή να φτιάξει ένα μικρότερο κινητήρα για το «μικρό» της. Σωστά;

Λάθος! Οι φλεγματικοί Βρετανοί, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Autocar, έχουν καθίσει γύρω από ένα τραπέζι και ψάχνουν τρόπους να… μεγαλώσουν το μικρό τους ώστε να χωράει ένα μεγάλο κινητήρα!

Συγκεκριμένα τον 6λιτρο V12 απόδοσης 510 αλόγων που διαθέτει η γκάμα της μάρκας! Προφανώς το concept «μικρό και οικονομικό αυτοκίνητο πόλη» δεν θα έχει σε τίποτα να κάνει με το συγκεκριμένο Cygnet. Αλλά ίσως προκύψει ένα μοντέλο… για ελάχιστους, με μηδενική λογική αλλά για αγοραστές με τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν πολλά μηδενικά.
[nggallery id=861]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanAuto)

Advertisement
Advertisement

Θέλεις να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο; Με τη Volkswagen Bank μπορείς!