Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Skoda Yeti 1.4 TSI και με DSG

Ελλάδα 19:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Skoda Yeti 1.4 TSI και με DSG

ΝΕΑ

Το Skoda Yeti 1.4 TSI και με DSG

ΝΕΑ

Με τις πωλήσεις της στη Ρωσία να αυξάνονται με γρήγορους ρυθμούς, η Skoda δεν θα μπορούσε να απέχει από την έκθεση αυτοκινήτου της Μόσχας (29 Αυγούστου έως 9 Σεπτεμβρίου). Εκεί μάλιστα θα κάνει πρεμιέρα ένας νέος συνδυασμός κινητήρα-κιβωτίου για το Yeti. Πρόκειται για τον 1.4 TSI – ισχύος 122 PS – με το 7τάχυτο DSG, διπλού συμπλέκτη.

Advertisement
Advertisement

Πάντως, η θυγατρική του Ομίλου Volkswagen δεν ανακοίνωσε την κατανάλωση ή τις επιδόσεις του crossover με το συγκεκριμένο «πακέτο». Μέχρι σήμερα, το κιβώτιο αυτό προσφέρεται μόνο με τον 1.2 TSI, με τα 105 PS. Παράλληλα, θα παρουσιαστεί το Yeti Sochi, μία ειδική έκδοση για την αγορά της Ρωσίας. Δανείζεται το όνομά του από την πόλη Σότσι, η οποία θα φιλοξενήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014.

«Η Ρωσία αποτελεί έναν από τους πυλώνες του πλάνου για την ανάπτυξη της εταιρείας μας παγκοσμίως», σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος της Skoda, Βίνφριντ Βάλαντ. Η τσέχικη εταιρεία σκοπεύει να φθάσει έως το 2018 το 1,5 εκατ. πωλήσεις ετησίως. Για να πετύχει αυτό το στόχο, θα λανσάρει ένα νέο ή ανανεωμένο μοντέλο κάθε εξάμηνο, κατά μέσο όρο. Από το 2014, το Rapid θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Skoda, στην πόλη Καλούγκα.

[nggallery id=355]

Advertisement
Advertisement