Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το SUV της Bentley θα λέγεται Falcon;

Ελλάδα 23:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το SUV της Bentley θα λέγεται Falcon;

ΝΕΑ

Το SUV της Bentley θα λέγεται Falcon;

ΝΕΑ

Το NewsAuto.gr είχε αποκαλύψει από τις 12 Οκτωβρίου το… πράσινο φως του Ομίλου Volkswagen στο πολυτελές SUV της Bentley. Εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν φήμες στο διαδίκτυο, σχετικά με το πώς θα ονομαστεί η έκδοση παραγωγής του EXP 9 F. Σύμφωνα με το αμερικάνικο περιοδικό Automobile στο Κρου κατέληξαν στο όνομα Falcon, δηλαδή «γεράκι». Στο ίδιο δημοσίευμα επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες μας, σχετικά με την επανασχεδίαση του αμαξώματος, ειδικά του εμπρός μέρους, καθώς η ανταπόκριση του κοινού στο πρωτότυπο μοντέλο δεν ήταν ιδιαίτερα θετική.

Advertisement
Advertisement

«Έχουμε καταθέσει έναν πλήρη φάκελο όσον αφορά το μελλοντικό μας SUV και περιμένουμε την απάντηση του Ομίλου Volkswagen. Εξετάζουν προσεκτικά όλες τις λεπτομέρειες, όπως συμβαίνει άλλωστε με κάθε project. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα δοθεί η σχετική έγκριση για να προχωρήσουμε, όμως σε κάθε περίπτωση η έκδοση παραγωγής δεν θα είναι έτοιμη πριν το 2015», μας είχε δηλώσει o Γκέστα Χένινγκ, υπεύθυνος μάρκετινγκ της Bentley Motors για την Ευρώπη, στο περιθώριο της δοκιμής της νέας Continental GT Speed.

Όσον αφορά τους κινητήρες και τα λοιπά μηχανικά μέρη του… Falcon, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον Μπράιαν Γκας. Ο διευθυντής για το Πλαίσιο, τα Μηχανικά Μέρη και τις αγωνιστικές δραστηριότητες τις εταιρείας, μας εξήγησε ότι ο αρχικός κινητήρας για την έκδοση παραγωγής του SUV επιδόσεων θα είναι ο γνωστός W12 των 6 λίτρων. «Δεν μπορούμε να πούμε από τώρα αν θα χρησιμοποιήσουμε και τον 4λιτρο V8 Twin turbo, καθώς θα πρέπει να δούμε πώς θα τα πάει στη Continental», μας επισήμανε.[nggallery id=1072]

 

Advertisement
Advertisement