Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Το crossover της Alfa Romeo

Ελλάδα 17:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Το crossover της Alfa Romeo

ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Το crossover της Alfa Romeo

ΝΕΑ

Στην απεικόνιση του αναμενόμενου crossover της Alfa Romeo προχώρησε ο Theophilus Chin, με βάση τις πληροφορίες αλλά και τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες. Οι ομοιότητες με τη Giulietta – στην οποία θα βασίζεται – είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς. Όσον αφορά τις διαφορές, εντοπίζονται στην απόσταση από το έδαφος, στους προφυλακτήρες και στα πλαστικά προστατευτικά.

Advertisement
Advertisement

Το compact crossover της ιταλικής φίρμας θα κυκλοφορήσει τόσο ως 4×4 όσο και με κίνηση στον εμπρός άξονα, όπως συνηθίζεται στη συγκεκριμένη κατηγορία. Κάτω από το καπό του θα βρίσκονται οι γνωστοί βενζινοκινητήρες MultiAir αλλά και ο 2λιτρος diesel MultiJet. Αφού δεχτεί τις απαραίτητες αλλαγές στο αμάξωμα και την καμπίνα των επιβατών, θα λανσαριστεί και με το σήμα της Jeep, ως ο αντικαταστάτης του Patriot.

Τους τελευταίους μήνες εντοπίστηκαν πρωτότυπα αυτοκίνητα με καμουφλάζ στο εμπρός και το πίσω μέρος να πραγματοποιούν εκτός δρόμου δοκιμές. Οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι η αποκάλυψη της έκδοσης παραγωγής θα γίνει το Μάρτιο του 2013 στη Γενεύη και η έναρξη των πωλήσεων προς τα τέλη του ίδιου έτους.

 

Advertisement
Advertisement

[nggallery id=337]