Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Citigo και με αγωνιστικό… μανδύα

Ελλάδα 11:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Citigo και με αγωνιστικό… μανδύα

ΝΕΑ

Το Citigo και με αγωνιστικό… μανδύα

ΝΕΑ

Δύο πρεμιέρες επιφυλάσσει η Skoda για την έκθεση βελτίωσης αυτοκινήτου Worthersee 2012, η οποία πραγματοποιείται στην ομώνυμη λίμνη της Αυστρίας και αφορά μοντέλα του Ομίλου Volkswagen. Και οι δύο αφορούν πρωτότυπες εκδόσεις του νέου μικρού της μοντέλου, του Citigo. Η τσέχικη εταιρεία θα παρουσιάσει το εικονιζόμενο Citigo Rally, το οποίο αντλεί έμπνευση από την εμπειρία της Skoda στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ.

Advertisement
Advertisement

Το Citigo Rally εντυπωσιάζει με τον τεράστιο εμπρός προφυλακτήρα, τη μεγάλη εισαγωγή αέρα και το σπόιλερ. Οι φουσκωμένοι θόλοι που φιλοξενούν τροχούς 18 ιντσών, η πίσω αεροτομή και η κεντρικά τοποθετημένη απόληξη της εξάτμισης, συμπληρώνουν την αγωνιστική εικόνα του μικρού της Skoda. Δεν αποκλείεται λοιπόν στα σχέδια να βρίσκεται και η μελλοντική παρουσία του Citigo στις ειδικές διαδρομές των ράλλυ.

Στην έκθεση Worthersee 2012, η θυγατρική της Volkswagen θα παρουσιάσει και το Citigo DJ Car. Δεν θα το δούμε κάποια στιγμή στους δρόμους, καθώς σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την εκδήλωση. Από τη μεσαία κολώνα και πίσω θα είναι φαρδύτερο, ώστε να αποτελέσει το σημείο από το οποίο ένας DJ (όπως όλα δείχνουν πρόκειται για τον Tiesto) θα βάζει μουσική.

Ομάδα δημοσιογράφων και επωνύμων από την Τσεχία θα ξεκινήσει οδικώς από την Πράγα για το χώρο της έκθεσης. Ανάμεσά τους θα είναι και οι δύο οδηγοί της Skoda, Jan Kopecky και Juho Hanninen. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής (οδηγώντας φυσικά μοντέλα της Skoda) θα περάσουν από δοκιμασίες δεξιοτεχνίας.

Advertisement
Advertisement