Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το υβριδικό crossover της Infiniti

Ελλάδα 22:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το υβριδικό crossover της Infiniti

ΝΕΑ

Το υβριδικό crossover της Infiniti

ΝΕΑ

Η Infiniti επιχειρεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, ανανεώνοντας το στόλο της και αλλάζοντας την ονομασία των μοντέλων της. Μετά λοιπόν το μεσαίο sedan Q50, έρχεται το μεγάλο crossover QX60, ο διάδοχος του JX. Η υβριδική έκδοση του μοντέλου θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες εβδομάδες στην έκθεση της Νέας Υόρκης.

Advertisement
Advertisement

Το σύστημα θα αποτελεί από υπερτροφοδοτούμενο κινητήρας βενζίνης – χωρητικότητας 2,5 lt – και έναν μικρό ηλεκτροκινητήρα 20 PS. Η συνδυαστική ισχύς εκτιμάται στα 250 PS. Το κιβώτιο CVT (συνεχούς μεταβαλλόμενης σχέσης) θα συμβάλλει σε εξαιρετικά χαμηλά κατανάλωση για ένα 7θέσιο τετρακίνητο crossover, στα επίπεδα των 9 lt/100 km.

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου έχουν τοποθετηθεί κάτω από την τρίτη σειρά καθισμάτων, με αποτέλεσμα να μην επηρεάζεται ο χώρος ούτε για τους επιβάτες ούτε για τις αποσκευές τους. Οι πωλήσεις στην Αμερική θα αρχίσουν το καλοκαίρι, με τις τιμές του υβριδικού μοντέλου να είναι υψηλότερες κατά 3.000 δολάρια σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές στην αμερικάνικη μεγαλούπολη.[nggallery id=2074]