Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του ταχύτερου Mustang

Ελλάδα 12:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του ταχύτερου Mustang

ΝΕΑ

Το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του ταχύτερου Mustang

ΝΕΑ

Ποιο καλύτερο μέρος για το ντεμπούτο ενός αυτοκινήτου επιδόσεων από το Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ; Κάπως έτσι σκέφτηκαν οι άνθρωποι της Ford Mustang και επέλεξαν τη συγκεκριμένη γιορτή της αυτοκίνησης για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του ισχυρότερου μοντέλου της μάρκας. Το Ford Shelby GT500 λοιπόν, με τον V8 κινητήρα των 5.8 λίτρων και των 662 αλόγων που είναι ο ισχυρότερος που έχει τοποθετηθεί σε αυτοκίνητο παραγωγής στη Βόρεια Αμερικής, έκλεψε τη παράσταση.

Advertisement
Advertisement

Ικανό να αναπτύξει ταχύτητα άνω των 320 χιλιομέτρων την ώρα, εφοδιάζεται με σύστημα πέδησης που έχει εξαπίστονες δαγκάνες Brembo εμπρός. Έχει αναβαθμισμένη κλιμάκωση μετάδοσης για καλύτερη ελκτική πρόσφυση, ρύθμιση ανάρτησης και ρυθμιζόμενο από το χρήση έλεγχο εκκίνησης από στάση (launch control) που συνεργάζεται με συστήματα ελέγχου κινητήρα και πλαισίου.

Το Shelby που ταξίδεψε στο Γκούντγουντ, έφερε προαιρετικό Performance Package που περιλάμβανε ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενους αποσβεστήρες και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης Torsen®,συν ένα πρόσθετοTrack Package για αγωνιστικές επιδόσεις με τρία πρόσθετα ψυγεία. Εμπρός σπόιλερ που παράγουν αεροδυναμική πίεση, διαχύτη και νέες ζάντες από σφυρήλατο αλουμίνιο.